be Belgija 2023: Gustaph - Because of You

Vizuali na LED ekranu kao reklame u butiku za novu prolecnu kolekciju, gde je kreativnosti malo...

Kako covjek i pjesma mogu biti toliko iritantni? 💀💀
pesma mi kada cujem mi za glupa skroz a im mi je skroz iritantnim imala belgija puno boljih pesama od ovog smeca

Ajde pjesmu, ali nisam uhvatio zašto točno hejtaš Gustapha? xD
Ne znam kako da to objasnim, a da ne ispadnem grozan. Mislim da me u životu nijedan ESC izvođač nije toliko nervirao, dođe mi da ga gađam nečime. Nevjerojatno iritantna faca, he makes me sick. Gorjet ću u paklu, znam. 😌

Obožavam, jer mi je jako random 😆
Jadan Gustaph xD

Ma daj, kontam da svi imamo te neke ljude kojima je dovoljno samo da postoje i da ništa ne kažu i ne rade, a da nam svejedno dižu tlak, samim postojanjem. 😄

Ne znam kako da to objasnim, a da ne ispadnem grozan. Mislim da me u životu nijedan ESC izvođač nije toliko nervirao, dođe mi da ga gađam nečime. Nevjerojatno iritantna faca, he makes me sick. Gorjet ću u paklu, znam. 😌
Potpuno te razumem, iste porive imam kad god ugledam onog Djona suznog

Bogami ako se domogne finala, ovo bi žiri mogao da nagradi baš, baš, ovo je do sada, uz Loreen u polufinalima najjači vokal, i ti je samo tik tok isečak, da se ne zaboravi..

Ja od početka ovo vidim kao šokatnog finalistu i potencijalno dobar rezultat u finalu. Sa stajlinzima imam problem očito ove godine, ovo mi sve viče jedno ogromno NE.

Ništa tu nije šokantno @Djole, oko prolaska 🇧🇪

Mnogima jeste, jer je hejtuju. Meni baš zvuči ESC prijemčivo, kao nešto što će lagano kupiti publiku, poput Gaja Sebastijana ili Laure Tesoro svojevremeno.

Šeširi mu baš ne stoje, ne znam što ih natakinje na glavu. Za mene je Belgija od starta siguran finalista. Jednostavno je pitka i slušljiva pesmica

Iz nekog razloga cijelo prijepodne slušam Cherine, jbmti život kako su se Belgijanci zajebali, razbila bi tvt u ovom polufinalu da je otišla :(
(Uz naravno malo manje djetinjast nastup lol)

Back