rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Opet će Duolingo da spašava streak:
FvoXPOVWIAcJtP5

@Pipi
Nije uopšte obnavljao španski pred pre-party lol

Čovek uči japanski 😳

Stvarno nema potrebe za prizivanje ispadanja, jeste glupo, ali dijaspora ako bude htela da gleda može da gleda i kod njih, ne mora preko RTS.
Znači ovo! Kakve veze ima dijaspora sa tim da li se ESC emituje na RTS 1 ili RTS 3. Dijaspora i treba da gleda na kanalima u zemlji u kojoj je jer će tamo biti instrukcije za glasanje.
Volim i ja da gledam preko RTS-a, ali ako ne bude moglo nije kraj sveta. Postoje druge opcije.

Meni je više žao što niko živ ne zna ni kad je ESC, ni ko nas predstavlja, ali znali smo da zainteresovanost uvek zavisi od samog predstavnika. Luka je podrumar koji nije uspeo da animira Srblje kao Konstry i to je to. Sledeće godine ćemo valjda imati nekog harizmatičnijeg predstavnika, pa se zainteresovanost vrati.

Mene iskreno zabole vise za gledanost. Kome se gleda svakako ce se raspitati kada je esc i gde pa ce upaliti. Bolje i da ne gleda neki zatucani Milosav Radasin Dragasin pa posle da se javlja po internetu sa raznim proseravanjima i teorijama zavere.

Teško će se i ponoviti interesovanje kao za Konstraktu. Možda nekad kada budemo u najužem krugu favorita za pobedu ili pošaljemo veliku zvezdu (mada njima ESC nije u planu). Ali piše se solidno o Luki, ima i akreditovanih medija iz Srbije u Liverpulu, pa nije baš neko posebno zatišje. Šta god uradio, ovo mu je ogroman korak u karijeri.

Moj utisak je da svi znaju ko ide ali niko ne zna kad je ESC niti ih zanima.

Pa to sve ovisi i o pjesmi, ne samo o predstavniku, nije ni Konstry neka zvjezdetina u Srbiji bila pa kao ona animirala, nego ICS je veliki razlog za to, Luka je podrumar, ali je problem što mu pjesma nije postala viralna

Pa to sve ovisi i o pjesmi, ne samo o predstavniku, nije ni Konstry neka zvjezdetina u Srbiji bila pa kao ona animirala, nego ICS je veliki razlog za to, Luka je podrumar, ali je problem što mu pjesma nije postala viralna
Izvođač i pesma su paket™, džabe ICS da je pevala Ivona.

Slažem se da se sve mora to poklopit, no u ovom slučaju samo kažem da je ICS puno viralnija nego Samo mi se spava, pa je onda i logično da su ljudi manje zainteresiraniji za esc, ma mislim ionako nam je to svima jasno, meni je lijepo vidjet da se Luka trudi, dobro mu izgleda nastup, nek odradi i danas i u subotu kako treba pa šta bude

Nikad nije kasno za Bojana Stamenov efekat, mada mislim da će javnost boleti uvo do kraja zbog dešavanja u zemlji.

Pa mnogo vise ljudi je svesno ko ide na ESC nego 2018e ili 2017e ili 2016e. I mnogih drugih godina.

Znaju moji roditelji u 50im godinama koje ESC ne zanima. I cuo sam dosta ljudi iz te generacije pa i stariji da znaju. Ranije cesto nisu ni znali. Mozda je i do činjenica da je ipak on pobednik festivala. Ali bila je i Balkanika pa je interesovanje za njih bilo manje.

Ali pesma nije ovde hit i to je to. Mada me nesto to ni ne zanima.

Ma bice gledanost dobra u subotu ako prodjemo u finale sto i hocemo.

Ali ja vidim i po sebi da uopste nemam hajp. Mozda I zbog svega sto se desilo. Prosto mi je neverovatno da je danas pf ESCa, a ja hladan totalno.

A plasman u finalu me bukvalno ne interesuje. Želim da prodje zbog tviter tetkurina koja ga pljuju vec mesecima

Kao što rekoh juče, na poslu niko nije znao da je ESC ove nedelje. Mislim da ni moji roditelji ne znaju jer više ne živim s njima da bih im rekao haha

Nije pogodna situacija za hajp. Da sad ide Bojana sa BNL i da se ponovi ono ludilo u areni ne verujem da bi bilo velikog hajpa kao sto je bio te 2015.
Pa tačno.

Te tetkurine su pljuvale i NensyBo, predvidjale joj ispadak, a kad je prosla - bravo, Srpkinjo! Tako se peva itd.

I onda kad je završila 18. opet prozivanja kao haha pa eto kad je namjestila pobjedu u Beogradu, tako joj i treba 😂

Elem, kakav god ishod po Srbiju bio u subotu, mislim da RTS svakako ima planove za budućnost festivala, tako da, ne bih ovo izdanje gledao kao neko 'presudno'

Back