Nema ni od cega da se pravi, jer Duska je za razliku od prethodnih godina, komentarisala kao da je prenosila sahranu princeze Dajane, a ne Evroviziju.Neću ih praviti ove godine, možda neko drugi napravi...
Nisu dobili nista.Mozda su cak dobili bod ili dva iz Srbije
Za RTS ne znam, ali javnost u Srbiji ove godine nije sa naročitim oduševljenjem ispratila Srbiju. Narod bi ovde bio salty sve i da je bio u Top10, a sad će pljuvačina tek da krene na max.Ma nema uopšte naznaka da RTS razmišlja o odustajanju, niti da je javnost tako raspoložena... A ovo za PZE ove godine što je bio sukob je bila predstava, tu ničeg ozbiljnog nema
Ja ne mogu da prestanem da se čudim. Pa u kom paralelnom univerzumu Estonija sa Alikom u 10Prestanite vise da pljujete Estoniju, rekli ste vec sta ste imali, vecina i po vise puta.
A sve se ovo poklopilo odjednom. Znaci crno nam se pise... Ko god dosao posle Olivere, neka nam je sveti Bog u pomoci.Za RTS ne znam, ali javnost u Srbiji ove godine nije sa naročitim oduševljenjem ispratila Srbiju. Narod bi ovde bio salty sve i da je bio u Top10, a sad će pljuvačina tek da krene na max.
Ne treba zaboraviti ni to da Olivera, koja je ipak šefica Zabavne redakcije, ove godine odlazi i od onog ko će je zameniti zavisi kako će se projekat dalje razvijati.
ma ne verujem, većinu ljudi boli dupeZa RTS ne znam, ali javnost u Srbiji ove godine nije sa naročitim oduševljenjem ispratila Srbiju. Narod bi ovde bio salty sve i da je bio u Top10, a sad će pljuvačina tek da krene na max.
pa jeste Olivera glavna, ali nije bog i batinaNe treba zaboraviti ni to da Olivera, koja je ipak šefica Zabavne redakcije, ove godine odlazi i od onog ko će je zameniti zavisi kako će se projekat dalje razvijati.
I onda psihopata na osnovu pada popularnosti ESC kaze ''nArOd NeCe EvRoViZiJu'' i eto ''zgoditka''.Za RTS ne znam, ali javnost u Srbiji ove godine nije sa naročitim oduševljenjem ispratila Srbiju. Narod bi ovde bio salty sve i da je bio u Top10, a sad će pljuvačina tek da krene na max.
Ne treba zaboraviti ni to da Olivera, koja je ipak šefica Zabavne redakcije, ove godine odlazi i od onog ko će je zameniti zavisi kako će se projekat dalje razvijati.
Čudno da je žiri gurao Izrael toliko. I onu smorušu Estoniju.
A dvorana se derala Cha Cha.
EBU će morati poraditi, publika izignorirala pobjednicu. Švedska od sljedeće godine baš na hejtu.
Mislio sam na publiku u dvorani da budem precizniji.Pazi, nju je ignorisala publika u hali jer su hteli Finsku. Ali tvt je nije izignorisao. Biti prvi u žiriju i 2i na tvtu je znak da je pesma pravi pobednik.
Hej habibiLuke Black je loše otpjevao, bio je tih i nejasan. Koncept vrlo čudan.
Trebao je ići onaj što je bio 2. na PZE.