ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Austria 16
Portugal 16
Serbia 16

VOLIM 🫶

Black Friday Reaction GIF

Ma nema uopšte naznaka da RTS razmišlja o odustajanju, niti da je javnost tako raspoložena... A ovo za PZE ove godine što je bio sukob je bila predstava, tu ničeg ozbiljnog nema
Za RTS ne znam, ali javnost u Srbiji ove godine nije sa naročitim oduševljenjem ispratila Srbiju. Narod bi ovde bio salty sve i da je bio u Top10, a sad će pljuvačina tek da krene na max.

Ne treba zaboraviti ni to da Olivera, koja je ipak šefica Zabavne redakcije, ove godine odlazi i od onog ko će je zameniti zavisi kako će se projekat dalje razvijati.

Za RTS ne znam, ali javnost u Srbiji ove godine nije sa naročitim oduševljenjem ispratila Srbiju. Narod bi ovde bio salty sve i da je bio u Top10, a sad će pljuvačina tek da krene na max.

Ne treba zaboraviti ni to da Olivera, koja je ipak šefica Zabavne redakcije, ove godine odlazi i od onog ko će je zameniti zavisi kako će se projekat dalje razvijati.
A sve se ovo poklopilo odjednom. Znaci crno nam se pise... Ko god dosao posle Olivere, neka nam je sveti Bog u pomoci.

ma ne verujem, većinu ljudi boli dupe

veći problem je ove godine rekordno niska gledanost, mada je na to dosta uticaja imala i opšta situacija u kojoj se nalazimo
pa jeste Olivera glavna, ali nije bog i batina

ceo organizocioni tim ima oko nje, ne verujem da će sad odustajati tek tako. Pogotovu što su reakcije na PZE uglavnom više nego pozitivne

I onda psihopata na osnovu pada popularnosti ESC kaze ''nArOd NeCe EvRoViZiJu'' i eto ''zgoditka''.

Čudno da je žiri gurao Izrael toliko. I onu smorušu Estoniju.
A dvorana se derala Cha Cha.
EBU će morati poraditi, publika izignorirala pobjednicu. Švedska od sljedeće godine baš na hejtu.

Pazi, nju je ignorisala publika u hali jer su hteli Finsku. Ali tvt je nije izignorisao. Biti prvi u žiriju i 2i na tvtu je znak da je pesma pravi pobednik.

Back