Lignjoslav
Ekspert
Jebote znaci ja cu na kraju da svisnem od svega ovoga i jos od prizivanja rata, a malo mi je sto sam dovoljno psihicki vec pukao da sam pod lekovima skoro godinu dana.
Pa skupili se neki još kad je počelo, dočekani na nož od ljudi odavde.Pa nek se popakuje neka ekipa i izađe da protestuje za Ukrajinu, pa nek se to islika i nek trešti po mrežama.
Nego svi bi da o Srbiji izađe poželjna slika a ne nepoželjna, ali da se niko ne iscima nego samo da se snebivamo nad nepoželjnima.
Ako misliš na ono u Knez Mihajlovoj, to je bio minorno mali broj ljudi. Nije ni ovaj broj koji protestuje za Putina velik, tako da je očigledno do PR-a. A naravno nemali broj jedva dočeka da upire prstom u Srbiju.Pa skupili se neki još kad je počelo, dočekani na nož od ljudi odavde.
ma nece nas niko ovde diratiMa sta god da je, necu da me mobilizuju zbog drskih politicara i jos da crknem. Neka hvala, meni se jos zivi.
vidi se to....i da nisi rekaoJebote znaci ja cu na kraju da svisnem od svega ovoga i jos od prizivanja rata, a malo mi je sto sam dovoljno psihicki vec pukao da sam pod lekovima skoro godinu dana.