Offtopic

Jebote znaci ja cu na kraju da svisnem od svega ovoga i jos od prizivanja rata, a malo mi je sto sam dovoljno psihicki vec pukao da sam pod lekovima skoro godinu dana.

Pa nek se popakuje neka ekipa i izađe da protestuje za Ukrajinu, pa nek se to islika i nek trešti po mrežama.
Nego svi bi da o Srbiji izađe poželjna slika a ne nepoželjna, ali da se niko ne iscima nego samo da se snebivamo nad nepoželjnima.

Pa nek se popakuje neka ekipa i izađe da protestuje za Ukrajinu, pa nek se to islika i nek trešti po mrežama.
Nego svi bi da o Srbiji izađe poželjna slika a ne nepoželjna, ali da se niko ne iscima nego samo da se snebivamo nad nepoželjnima.
Pa skupili se neki još kad je počelo, dočekani na nož od ljudi odavde.

Pa skupili se neki još kad je počelo, dočekani na nož od ljudi odavde.
Ako misliš na ono u Knez Mihajlovoj, to je bio minorno mali broj ljudi. Nije ni ovaj broj koji protestuje za Putina velik, tako da je očigledno do PR-a. A naravno nemali broj jedva dočeka da upire prstom u Srbiju.
Ako za prajd mogu da se izvuku zapadni ambasadori i diplomate i NVO sektor, mogu valjda i sad za Ukrajinu, čisto da se mobilišu ljudi, doslovno da se to samo dobro islika i plasira.

A jeste li vi ikad pomislili da je ovo malo visa matematike. Da je ovo predstava "zaracenih" strana.. Globalisticka Zapadna Evropa dobije jeftinu kvalifikovanu radnu snagu iz Ukrajine, zamene ove s Bliskog Istoka, Rusija dobije teritorije koje zeli Donbas i Lugansk, a Ukrajina dobije "demokratiju i slobode", kredite i investicije da obnovi zemlju kao mi nekada i svi srecni i zadovoljni osim onih koji najgore stradaju, a to je ovde Ukrajina.

Ma sta god da je, necu da me mobilizuju zbog drskih politicara i jos da crknem. Neka hvala, meni se jos zivi.

Zelenski: NATO je Rusiji dao zeleno svetlo za daljnje bombardiranje Ukrajine :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bože kakav bezumnik, pupet,pajac i konjina.
Svoj narod tj državu je doveo do ruba postojanja zbog intersa Amerike, debil nije ukapirao da Rusiju niti ko može niti ko sme da pokuaša zasutaviti. Kako ?
Da, cilj je bio da Rusiaj napdne Ukrajinu da bi je se " ocrnilo i stanizovalo " . To su znali da Rusiaj neće dozvoliti nikakvo pripajanje Ukrajine natou. koja je skoro cela ruska istorisjka terotorija. Nahuškali ih i ostavili. Ma nikog nije briga za Ukrajinu.
U pitanju je geopilitčki tektonski obračun istoka i zapada. I sad više nema nazad.
šah mat.

Jebote znaci ja cu na kraju da svisnem od svega ovoga i jos od prizivanja rata, a malo mi je sto sam dovoljno psihicki vec pukao da sam pod lekovima skoro godinu dana.
vidi se to....i da nisi rekao
ima vas još ovde ..nisi jedini ako ti je za utehu :ROFLMAO:

samo opušteno sad će evrovizija :LOL:

Last edited:
Back