I ja, kao
Tinte, imam problema kao nikada sa pronalaženjem pesme. Definitivno nisam imao izvođača na svojoj listi pesama, a stvarno sam imao veliku želju da pronađem super predstavnika! Uložio sam veliki trud, nema šta nisam pretraživao koje sve stranice i liste, a kog god mladog izvođača da pronađem, kad proverim godine, on je rođen 1999. ili 2000. godine gotovo uvek, a kad god se pojavi neka meni krš pesma, onda pevač odgovara uslovima. Više sam počeo u jednom trenutku glasno da se smejem koliko ni u jednom slučaju nisam imao sreće kad god proverim godine. Znači, kao neka zavera!
Inače, potpuno razumem (i podržavam) razlog da povremeno treba da imamo ovakve teme, ali izgleda da je do mene i da ne znam da pronađem. Mukotrpnu potragu definitivno obustavljam i poslaću uskoro nešto što moram. Dobra je stvar što sam tokom pretraživanja naišao na dobru muziku koju sam sačuvao na svojoj plejlisti, a nadam se da će nešto od toga ići na neki od narednih FSC-ova!
Još kad bi tema bila da samo maloletnike šaljemo, tada bih jedno mogao da tražim po jESC izvođačima u poslednje 2-3 godine, pa da proverim da li su oni snimili još nešto, a da valja. Ne vidim drugačiji način.
Evo kako je Bili najavljena banerom tog prvog jFSC-a. Produkcija je dosta napredovala od te 2018...
Meni su i ovi baneri od tada i sada fenomenalni! Šta tek možemo da očekujemo na ovoj 2023. priredbi!?