Nemam te na instagramu da bih ti poslao, ovde na forumu ne mogu voice messege!
Jaoooo, bolje da idem da spavam, sutra cu biti pametnija. Danas sam i pored dobrih vesti, sva smorena. Ne mogu da razmisljam o teskim recima u ove sate.Ok, onda ću reći "ne podnosim" to je blaža reč. Prezir je čak i teža reč.![]()
Nemoj biti, ja sam pored loših vesti danas čak i o lošem plasmanu Bad Baby na FSC i dalje raspevan, evo na svadbi nekoj bih zapevao.Jaoooo, bolje da idem da spavam, sutra cu biti pametnija. Danas sam i pored dobrih vesti, sva smorena. Ne mogu da razmisljam o teskim recima u ove sate.![]()
Zašto Mrm ne može da ostavi Malu na miru?![]()
Ispravio sam tiZašto Mrm ne može da ostavi pola foruma na miru?![]()
Samo javno!Ahahahaha, molim??
Ne znam da li želite da vam pošaljem DM ovde?![]()
A sto ti je losa vest los plasman kad se ni ti ni ja nismo potrudili da izaberemo bolje pesme? Svako je imao svoje razloge za izbor. To mi nije uopste bitno. Bitno je da si ucestvovao i dao svoj doprinos priredbi.Nemoj biti, ja sam pored loših vesti danas čak i o lošem plasmanu Bad Baby na FSC i dalje raspevan, evo na svadbi nekoj bih zapevao.
Au, bas sam ga zacrnila na kraj dana. To su sve krive one Mrmijeve lUbanje. Ja ga gotivim, a on me nervira, i eto jos neka lUbanja doleti njemu na dlan.![]()
Dobro, dobro, sve 5, jutro je pametnije od veceri. Sutra cu ponovo da iscitam sve postove da bolje stilski razumem tvoje obracanje. Moze?Ma kakvi bre, Bad Baby oborila lični rekord ja prezadovoljan. Moraš stilski bolje da razumeš moje obraćanje.![]()
Nu brunu nućuš vušu pručututu lubunju...Ako još jednom pročitam lUbanja...
Sve ok, osim što mi nije jasno zašto sam uopće dobio te DM, ničim izazvano..Mrmi, sad sam pregledala DM, nista nisam napisala sto nije bilo i javno napisano, ne foliraj se. A upravo su lobanje bile tema.
S moje strane, nema ljutnje. Neces vise od mene dobijati lobanje.![]()