Kako se danas osećate?

Ma gde ne, pa ne bih ušao u stan koji nema klimu. Meni je sve preko 23°C vrućinčina. :D Ali ovo prirodno hladno je ipak i najzdravije.

E sad, i meni promene vremena uglavnom ne prijaju, a naročito sa hladnog na toplo. Sa toplog na hladno mi više prija nego što ne prija, a ovo sad što se desilo mi je baaaš prijalo!
Preslikano sve.... ajmo u Örnsköldsvik na ESC... :love:

Salim se, mislim da smo svi stalni forumasi slutili to puno pre nego sto je bilo ko potvrdio, ali meni ne smeta da mi u secanju ostane kao zenska osoba, jer njena forumska persona je po meni odgovarala tome da je zensko.
Da li je moguce da je to jos tema? :rolleyes: A ja mislila forum prsti od novih ideja... :ROFLMAO:

Preslikano sve.... ajmo u Örnsköldsvik na ESC... :love:
Joj kad se setim kako su pre 10ak godina prozivali nemacke predstavnike zbog odevanja... 2012. u toplom i suncanom Bakuu Roman Lob u najvece nosi zimsku kapu, dok 2013. u gotovo hladnom Malmeu, Natali Horler iz Cascade u haljini koja skoro vise skriva nego pokriva.

• Haha
Reactions: Mrm
Pa nismo o tebi govorili nego o Mislim ono xd
Znam da niste o meni govorili nego o nekom starom forumasu. Samo sam se iznenadila da je to jos aktuelna tema. No hard feelings. :D

Danas se osjećam ko neispavana petnaestogodišnja šiparica, zaglibio do sitnih noćnih sati na insta DM-u s nekom simpatičnom pedernjakinjom. Ponekad zaboravljam koliko mi je godina i da sam prestar za takve eskapade :coffee:

Back