Kako se danas osećate?

Da, i ja kad sam rekao da sam sve sam sebi stvorio mislim na stvari i iskustva NAKON što sam se zaposlio. A pre toga hvala roditeljima na svemu.
Naravno, to se podrazumeva. Po meni.

@Lignjoslav ja bih voleo jedan iscrpan razgovor da obavim sa tobom da ti se svet malo oboji u roze okvire.

Ja se pitam kako se otarasiti bivšeg koji skoro pa namerno upada u nevolje da bi mi privukao pažnju. Ide na tu kartu moje ljudskosti jer volim da pomažem ljudima (people pleaser) i frustrira me ta nemoć kada ne mogu da utičem, a traži se od mene konstantno. Kao, odjebi odjebi al' u dubini duše ne mogu da živim sa spoznajom da sam ignorisao neke stvari.

Jako volim što smo poslednjih dana otvorili dušu na forumu i krenuli da filtriramo stvari koje nas opsedaju.

Ja sam rekao @Petar, idealni roditelji ne postoje. Mozda si iz mojih postova stekao utisak da su moji roditelji losi, ali znajuci kakvih sve ima, moji su daleko od losih, ali da su cinili greske, jesu i to im i ja kazem a i oni sami priznaju. Ja svoje roditelje volim najvise na svetu, oca volim bez obzira kakav je takav je. Na majku sam uzasno slab, sta god da joj se lose desi ja to sebi nikad ne oprastam.

@Bebi, moze ali privatno.

Sad sam se setio jedne bivše forumašice Mislim ono, za koju se na kraju ispostavilo da je muško. Isto tako sama sebi sve stvorila. Žena stena! 😭🔥

Svašta.

Mada se sjećam da je tako bilo i na prvom forumu na kom sam bio prije 14 godina.Jedna čak napravila i facebook profil sa tim istim imenom i na kraju se ispostavilo da je muško.

Ma ne.

I to čak sa nekim tipom bila u vezi na facebooku i na kraju priznala da je muško.

A jel potvrdjeno to za MO, ili samo spekulisemo? xd

Mozda vi znate, meni nikad nista nije poslato posto nisam u klanovima

Do 2020. je bila na starom forumu.Čini mi se da je nestala negdje na početku korone.Ne mogu da se sjetim da li je s nama gledala neke ESC.

pA MORAŠ NAĆI NEKI KLAN DA SE priključiš, ne možemo ti mi sve prenositi. Ne bih ti preporučio Petrov klan jer sam čuo da kod njega imaš neke testove, a ovaj gde sam ja je pun već.Ne znam, mislim da možeš da pokušaš kod Putina al i ona je striktna čujem.

Zvanično sam dao otkaz na onom mučenju, preko SMS poruke. Uljudno su se zahvalili i nisu delovali iznenađeno. Sad samo da se ne pokajem ali mislim da od onakvog posla gore nema...
Sutra zvanično krećem sa novim poslom sa mnogo više odgovornosti, a 20k manjom platom, no makar ću osećati da se ne zaglupljujem.

Dobro, ako ti bude dobro na novom poslu, i tih 20k dinara ćeš nadoknaditi i možda dobiti za godinu-dve, u zavisnosti od toga koliko je to procentualno i kakva je firma. A i kakva je inflacija poslednjih godina, valjalo bi plate da rastu bar za tu stopu bez obzira da li su ti performanse iznad proseka.

Back