Kako se danas osećate?

Doživeo sam eto prvi put za svojih skoro 29 godina diskriminaciju zbog toga što sam gej, od strane doktora, urologa, u zemlji gde će se do kraja godine u potpunosti legalizovati istopolni brakovi.

🙃

I ja sam se šokirao kad sam saznao. Bolest.
Kako te je diskriminisao?

Doživeo sam eto prvi put za svojih skoro 29 godina diskriminaciju zbog toga što sam gej, od strane doktora, urologa, u zemlji gde će se do kraja godine u potpunosti legalizovati istopolni brakovi.

🙃
A šta se desilo, kakva diskriminacija?
Da li je državna bolnica u pitanju?
Možeš li prijaviti to?
Ako je odbio pregled, svakako da možeš da prijaviš..

I ja sam se šokirao kad sam saznao. Bolest.
Kako te je diskriminisao?
A šta se desilo, kakva diskriminacija?
Da li je državna bolnica u pitanju?
Možeš li prijaviti to?
Ako je odbio pregled, svakako da možeš da prijaviš..
Ne bih ulazio previše u detalje, ali je maltene odbio pregled na osnovu tehničke gluposti. Svakako me uhvatilo apsolutno nespremnog, kao i mog prijatelja Čeha koji je išao sa mnom da prevodi kad zatreba, a njemu nije prvi put da se susreće sa takvim doktorom dok meni jeste. Fuj 🤮

Bogme je to za dalju prijavu koliko meni zvuči...

Osećam da počinjem da mrzim posesivne ljude koji mi niču u životu.

Ja se danas osjećam najzbunjenije u čitavom životu svom, kaos u glavi 🤯
Hteo sam da ti otpevam nešto u voice messege, al neću da te uznemiravam onda.

@Bebi

Otpevaj mu: "Party for everybody DANS, come on and DANS, come on and BOOM BOOM" da mu razbistriš malo tu glavu.. 😌

Osećam da počinjem da mrzim posesivne ljude koji mi niču u životu.
"Mrzim" je teska rec. O negativnom samo ne treba razmisljati, jer takve misli uticu na tebe, a to ne zelis. Bar ja tako resavam takve stvari.

@Bebi

Otpevaj mu: "Party for everybody DANS, come on and DANS, come on and BOOM BOOM" da mu razbistriš malo tu glavu.. 😌
Nešto mnogo lepše sam mu poslao! :love:

"Mrzim" je teska rec. O negativnom samo ne treba razmisljati, jer takve misli uticu na tebe, a to ne zelis. Bar ja tako resavam takve stvari.
Ok, onda ću reći "ne podnosim" to je blaža reč. Prezir je čak i teža reč. :D

Back