Jako volim reč šiparica! Često je upotrebljavam!šiparica

Jako volim reč šiparica! Često je upotrebljavam!šiparica
Na momenat mi se učinilo da je DM zapravo De Marcus pokojni![]()
A šta se desilo, kakva diskriminacija?Doživeo sam eto prvi put za svojih skoro 29 godina diskriminaciju zbog toga što sam gej, od strane doktora, urologa, u zemlji gde će se do kraja godine u potpunosti legalizovati istopolni brakovi.
![]()
ih da je samo FSC bilo bi idealnoMalo više učenja, malo manje blejanja na FSC-u!
Sad krećeš da učiš i nema stajanja narednih 15 min. Posle napraviš sebi nes i kažeš - lutko ima rokova.ispitni rok prošao kao moji rezultati na zadnjim FSCovima
Ima i taj septembar...
I ja sam se šokirao kad sam saznao. Bolest.
Kako te je diskriminisao?
Ne bih ulazio previše u detalje, ali je maltene odbio pregled na osnovu tehničke gluposti. Svakako me uhvatilo apsolutno nespremnog, kao i mog prijatelja Čeha koji je išao sa mnom da prevodi kad zatreba, a njemu nije prvi put da se susreće sa takvim doktorom dok meni jeste. FujA šta se desilo, kakva diskriminacija?
Da li je državna bolnica u pitanju?
Možeš li prijaviti to?
Ako je odbio pregled, svakako da možeš da prijaviš..
Pey pivoispitni rok prošao kao moji rezultati na zadnjim FSCovima
Ima i taj septembar...
Hteo sam da ti otpevam nešto u voice messege, al neću da te uznemiravam onda.Ja se danas osjećam najzbunjenije u čitavom životu svom, kaos u glavi![]()
Ma pevaj Zorja pevaj, treba mi neko ludilo života malo!!Hteo sam da ti otpevam nešto u voice messege, al neću da te uznemiravam onda.
"Mrzim" je teska rec. O negativnom samo ne treba razmisljati, jer takve misli uticu na tebe, a to ne zelis. Bar ja tako resavam takve stvari.Osećam da počinjem da mrzim posesivne ljude koji mi niču u životu.
Nešto mnogo lepše sam mu poslao!@Bebi
Otpevaj mu: "Party for everybody DANS, come on and DANS, come on and BOOM BOOM" da mu razbistriš malo tu glavu..![]()
Ok, onda ću reći "ne podnosim" to je blaža reč. Prezir je čak i teža reč."Mrzim" je teska rec. O negativnom samo ne treba razmisljati, jer takve misli uticu na tebe, a to ne zelis. Bar ja tako resavam takve stvari.