Nije sve tako sivo
Ekspert
Danas i sutra TV Slagalica, ispratite i javite utiske! 

E, pa jesu leteli krovovi i seckala je struja, ali ja sam bio toliko fokusiran na FSC priredbu da sam potpuno iskulirao mini tornado.Inače je Zrenjanin još pogođeniji od Vrbasa što se nevremena tiče..
I u Banatu naravno, nije samo Bačka..E, pa jesu leteli krovovi i seckala je struja, ali ja sam bio toliko fokusiran na FSC priredbu da sam potpuno iskulirao mini tornado.
Uganda ili Srbija 21. veka?Juce sam instalirao aplikaciju za prevoz da isprobam.
Dosao sam na stanicu gde cekam tramvaj, ukucao broj stanice i slogiroa se.
Prvi tramvaj dolazi za 35 minuta.
Sacekam ja to onako sprzen od cekanja, udjem unutra, klime naravno nema, jer nedaj boze da je ima i posle 2 stanice tramvaj crkne.... i naravno sad i da dodje 10 novih ne mogu da prodju jer pokvareni stoji na sinama.
Tako ja odem da pokusam da uhavtim bilo koji autobus i za svaki mi je pisalo 20+ minuta.
Tako da vam je aplikacija super stvar koja ce da vam kaze koliko dugo cete se prziti na stanici.
Ja ti mogu reći jer sam pratio sinoć radar u to vreme, da crn odraz na radaru ovakav nisam video u Srbiji par godina već, znači nije da branim tu vlast ili nešto, ali to mogu da kažem...Vrbašani naravno optužuju lokalnu vlast da je pokrala sredstva za protivgradne rakte, zato je takvog grada kao i bilo. Mislim, sestra mi kaže da ovako nešto nikad nije bilo, nije dok sam ja živeo tamo a ni pre toga.
Pa nije precizno, uvek cekam duzeTo vreme u minutima nije precizno. Može ali ne mora da bude tačno. Najbitnije je gde je vozilo trenutno na mapi, i da to bude što je moguće preciznije.
Nisi jer su se verovatno protivgradne rakete koristile kako trebaJa ti mogu reći jer sam pratio sinoć radar u to vreme, da crn odraz na radaru ovakav nisam video u Srbiji par godina već, znači nije da branim tu vlast ili nešto, ali to mogu da kažem...