Offtopic

Kod većine tih programa koji imaju besplatan period od mesec dana možeš odmah nakon aktivacije i unosa kartice da otkažeš... i ostaje validan do kraja meseca. Ja tako ugavnom radim, jer mi se u suprotnom desi da zaboravim da deaktiviram.

Eto, fino se završilo. I ja plaćam svakog meseca neke pretplate a slabo i koristim, Envato Elements, SkyShowtime... A desi se da ne uključim tv za mesec dana.

Tako ja s Netflixom, ne sjećam se kad sam zadnji put pogledao nešto, a plaćam 🥲🥲 ajde, majka tu i tamo nešto pogleda pa bar nešto

Sve što plaćam koristim, a to su trenutno Spotify, Netflix, Lightroom (godišnje), Google dodatni prostor... U zimskom periodu kad više igram igrice plaćam i Xbox Game Pass. Ali jako sam pažljiv s tim pretplatama baš zato što ne želim da plaćam nešto što ne koristim.

Zatečen sam slučajem u BIH gde monstrum snima ubistvo a pritom neke psihopate LAJKUJU isto to i veličaju ubicu. Pa gde smo mi kao društvo stigli? Površno sam čitao o slučaju jer ne mogu stresno mi je ali sam pročitao da ga je prijavila policiji i da je taj neko dojavio svom drugu ubici i on je na kraju zbog toga ubio. Inače ima debeo dosije, a dobio je i zabranu brilaska, što vidimo mnogo pomaže. Posle neka neko kaže kako su na Balkanu žene zaštićene. Jadno dete od 6 meseci ostalo bez majke zbog monstruma. Zgranut sam i zgrožen

Kult ubice nazalost postaje aktuelan na ovim prostorima. Tuzno, mucno i tragicno. Ne znam kako zene rezonuju kada biraju ovakve partnere, ali cinjenica je da su takvi ljudi veliki manipulatori, cekaju da im se uvuku pod kozu i onda krece nasilje. Nazalost jedan slican femicid se pre par meseci desio u Novom Sadu.

Moramo da zastitimo nase zene svi kao drustvo, a ne da se one brane same.

Zatečen sam slučajem u BIH gde monstrum snima ubistvo a pritom neke psihopate LAJKUJU isto to i veličaju ubicu. Pa gde smo mi kao društvo stigli? Površno sam čitao o slučaju jer ne mogu stresno mi je ali sam pročitao da ga je prijavila policiji i da je taj neko dojavio svom drugu ubici i on je na kraju zbog toga ubio. Inače ima debeo dosije, a dobio je i zabranu brilaska, što vidimo mnogo pomaže. Posle neka neko kaže kako su na Balkanu žene zaštićene. Jadno dete od 6 meseci ostalo bez majke zbog monstruma. Zgranut sam i zgrožen
I posle se pitas ko je gori dal Kurir il Pink/Informer...

Pa daj da vidimo :D
3564406_image0-52_ff.jpg

Back