Kako se danas osećate?

Napuni dzeb, ovde u Albaniji je jeftinije nego u Ohridu, bas sam se iznenadio, a zamisli ovde more, tamo jezero.

Meni je jos gore, sto tu zivim, a nisam od tamo, placam svaki dan cene koje su napumpane zbog turista.

Doslovno da. Jedva čekam prvi septembar da nastavim da bindžujem Sruvivor ( stao sam na 23 sezoni) 😂 Tada neću imati ispite
Ja tesko, ostao jos jedan deo ispita koji je 12og septembra... uhhhh...

Ali red je vise da se otkacim i onda palim na more sledece godine.

Meni je jos gore, sto tu zivim, a nisam od tamo, placam svaki dan cene koje su napumpane zbog turista.
Muke ljudi koji žive u turističkim mestima o kojima se retko priča. Dok sam živeo u Vrnjačkoj Banji slična je priča bila. Nije ni u NS mnogo bolje po tom pitanju, ipak drugi najveći grad i turističko mesto.

Pogotovo od kad je inflacija pocela situacija je 100 puta gora, cene koje su vec bile napumpance zbog turizma povecane jos vise, a plate ostale kao pred 5 godina.

Imali smo i mi takve ispite gde je to bilo dozvoljeno, e sad ne znam da li je to do bolonjskog sistema ili su profesori omekšali. Moj faks je bio 100% usaglašen sa Bolonjom.

I ja zaspao pre 10, nadigao se u 5 i pustio ovog robota da usisava, očistio kujnu, kupatilo, prebrisao podove, a nema ni 7.

Sad je problem taj što se ja osećam kao da sam svoje za danas odradio lol a tek me čeka posao hahah

Svira ozbiljna muzika, menuet, bas mi je do plesa, ja k'o na iglama, cekam let. 🏝

Ovde stiglo već, juče je opet takva oluja bila, ja ne znam, misliš armagedon a posle 5 minuta kao da ništa nije bilo

View attachment 9378
Dobro jutro drugari, dobro jutro pospani svete, vreme je za ustajanje. 😀

"Dobro" jutro

465220_maja-marinkovic_f.png

Back