rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Kako vec napisah u temi vezanoj za PZE, kako god zavrsila u Torinu, zdusno cu je podrzavati. Ali optimista sam po pitanju krajnjeg ishoda. Siguran sam da cemo biti highlight ovog ESCa. Nastup nije potrebno menjati, vec ovakav kakav jeste samo da se oblikuje za veliku scenu i bice pun pogodak. Ali ocekujem da ce se dodatno razraditi i da ce na ESCu jos bolje izgledati.

I meni takodje nas najdrazi entry nakon 2012. u svakom slucaju.

I ja ih citam... ljudi su ostali u 2006. Prizivaju Mariju i Joksimovica, Gospode pomiluj...
Ali u maju ce pojesti to sto su govorili i navijati za Konstraktu kad pokida u polufinalu. Iskreno, iz ove perspektive, drugaciji scenario ne vidim.

Da ne pricamo da je ista ta druzina iste te ljude takodje razvlacila po patosu u proslosti. Ne treba zaboraviti sta su pisali o Mariji pre pobede u Helsinkiju. I tada su "trebali jos malo da nas bombarduju".

A Joksimovic je bio "smarac", "seljak", 2004. je ukrao pesmu iz Shreka a 2012. Coldplay.

Ne verujem da nju uopste doticu ti komentari a siguran sam da ce im zapusiti usta nakon drugog polufinala.

Malo (više) me nervira kad ovi naši krenu da objašnjavaju poruku pesme i kažu da je o tome kako u Srbiji umetnici nemaju zdravstveno osiguranje... Prvo mogu sami da ga uplaćuju, drugo mogu da se prijave na biro, treće pesma ima mnogo jače poruke koje su globalnog karaktera - značaj mentalnog zdravlja i pritisak na umetnike i javne ličnosti da budu savršeni.

Malo (više) me nervira kad ovi naši krenu da objašnjavaju poruku pesme i kažu da je o tome kako u Srbiji umetnici nemaju zdravstveno osiguranje... Prvo mogu sami da ga uplaćuju, drugo mogu da se prijave na biro, treće pesma ima mnogo jače poruke koje su globalnog karaktera - značaj mentalnog zdravlja i pritisak na umetnike i javne ličnosti da budu savršeni.
Ma neka, tako je i Sobral kao umirao pa pobedio ahhaha

• Haha
Reactions: FFM
Kako vec napisah u temi vezanoj za PZE, kako god zavrsila u Torinu, zdusno cu je podrzavati. Ali optimista sam po pitanju krajnjeg ishoda. Siguran sam da cemo biti highlight ovog ESCa. Nastup nije potrebno menjati, vec ovakav kakav jeste samo da se oblikuje za veliku scenu i bice pun pogodak. Ali ocekujem da ce se dodatno razraditi i da ce na ESCu jos bolje izgledati.

I meni takodje nas najdrazi entry nakon 2012. u svakom slucaju.

Da ne pricamo da je ista ta druzina iste te ljude takodje razvlacila po patosu u proslosti. Ne treba zaboraviti sta su pisali o Mariji pre pobede u Helsinkiju. I tada su "trebali jos malo da nas bombarduju".

A Joksimovic je bio "smarac", "seljak", 2004. je ukrao pesmu iz Shreka a 2012. Coldplay.

Ne verujem da nju uopste doticu ti komentari a siguran sam da ce im zapusiti usta nakon drugog polufinala.
Iz tvojih usta u Bozje usi. Boze zdravlja, Boze zdravlja! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bože, pomozi, svakako!
jesus preach GIF

Komentari stranaca su za sada daleko bolji nego sto sam ocekivao. Mislio sam da ce biti masovna pljuvacina od prvog trenutka ali definitivno nije tako. Doduse da se ogradim - bar ovde gde ja pratim. Mozda je drugacija situacija na drugim mestima.

Ljudi se intresuju za tekst, zele da razumeju o cemu se radi, generalno shvataju poruku i drago mi je zbog toga.

Do maja ne ocekujem preveliko hajpovanje (ali ako bude, svakako super), a onda nakon nastupa u polufinalu mislim da ce biti preslikana situacija sa PZE samo ce ovog puta auditorijum biti Evropa (i Australija).

I meni je utisak da su mnogo bolji nego sto sam ocekivao.

Pa kako neko moze i da ocekuje da na ovu pesmu reakcija bude SLAY GIRL

Ali polako, velika je sreca sto postoji autonomni nervni sistem 🤭🤭🤭

Odgledah Wiwijevce, poštujem što su prije reakcije pročitali (moj) prevod i tako dali ljudima do znanja odmah o čemu se radi.
Sad je na nama da od ovoga napravimo viralni hit i da dođe do medija 'žena iz Srbije koja pere ruke, pjeva o zdravlju i Megan Markl'

Neki retard iz Holandije brze bolje napisao kako mu je tesko da prijateljima objasni kako je esc ozbiljan festival, i onda se pojavila pesma o kosi Megan Markl pa mu je jos teze 🙄

Back