Jako su lepo pricali o Konstrakti, bas mi drago zbog toga.
I ja ih citam... ljudi su ostali u 2006. Prizivaju Mariju i Joksimovica, Gospode pomiluj...
Ali u maju ce pojesti to sto su govorili i navijati za Konstraktu kad pokida u polufinalu. Iskreno, iz ove perspektive, drugaciji scenario ne vidim.
Ma neka, tako je i Sobral kao umirao pa pobedio ahhahaMalo (više) me nervira kad ovi naši krenu da objašnjavaju poruku pesme i kažu da je o tome kako u Srbiji umetnici nemaju zdravstveno osiguranje... Prvo mogu sami da ga uplaćuju, drugo mogu da se prijave na biro, treće pesma ima mnogo jače poruke koje su globalnog karaktera - značaj mentalnog zdravlja i pritisak na umetnike i javne ličnosti da budu savršeni.
Iz tvojih usta u Bozje usi. Boze zdravlja, Boze zdravlja!Kako vec napisah u temi vezanoj za PZE, kako god zavrsila u Torinu, zdusno cu je podrzavati. Ali optimista sam po pitanju krajnjeg ishoda. Siguran sam da cemo biti highlight ovog ESCa. Nastup nije potrebno menjati, vec ovakav kakav jeste samo da se oblikuje za veliku scenu i bice pun pogodak. Ali ocekujem da ce se dodatno razraditi i da ce na ESCu jos bolje izgledati.
I meni takodje nas najdrazi entry nakon 2012. u svakom slucaju.
Da ne pricamo da je ista ta druzina iste te ljude takodje razvlacila po patosu u proslosti. Ne treba zaboraviti sta su pisali o Mariji pre pobede u Helsinkiju. I tada su "trebali jos malo da nas bombarduju".
A Joksimovic je bio "smarac", "seljak", 2004. je ukrao pesmu iz Shreka a 2012. Coldplay.
Ne verujem da nju uopste doticu ti komentari a siguran sam da ce im zapusiti usta nakon drugog polufinala.
Jako su lepo pricali o Konstrakti, bas mi drago zbog toga.