rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

@Majsta94

Da li ti imaš dvojno državljanstvo?
Možeš li glasati i u Srbiji i BIH?

Pa cak i da je to sve nasa dijaspora (a nije) znaci da cemo moci da racunamo na full podrsku dijaspore iako nije etno i nije neko poznat.

Pa sve su to ciklusi.

Prvo smo dosli sezdesetih i imali i nekih ok plasmana, pa bili flop sedamsedetih pa se povukli, pa osamdesetih dominacija i pobeda, pa devedesetih bili izbaceni lol. Onda dvehiljadite ludilo i pobeda, pa dvehiljadedesete prosek i sada dvadeseteeeee 😍😍😍

Evo ga dobili smo novu verziju 'kako svojoj djeci da objasnim dve tete zagrljene' itd.

I ne bih da pravim žrtvu od nas (ne samo nas Srba nego cijele Istočne Evrope), ali svaki put od ljudi sa zapada stiže gomila tvitova i komentara u kojima se ponižavaju predstavnici iz ovog dijela, svi se 'trude previše haha', 'Beyonce wannabes' i Hurricane i Natalia a i Anxhela, stiže 'treš iz IE' i tako dalje, Slovenija 2019. je imala 'dve psihopate' po riječima jedne britanske voditeljke... ali kad je njihovo, onda je kvalitet.
Slazem se sa ovim postom od reci do reci. Ipak, mislim da i mi, balkanski fanovi malo previse patimo od pracenja evropskih medija kada je rec o escu.

Naisao sam danas na idiotski tekst i podelicu ga kasnije, od strane Britanaca.

Ipak, rezultati onda budu decidni - hey mamma i doredos budu top 3 i top 10 lagano, jednostavno, po broju stanovnika, tu smo, u egalu.

Koliko god da su ekonomski superiorni, ipak se ovde ima 30 centi za glasanje

Koliko je druga Srbija oduševljena, ja nmg

Nikako politizacija naseg esc predstavnika
Koliko god da vlast bagra, i ova opozicija zna da bude itekako pogana i udara politicke poene na svemu

Da se suocimo sa cinjenicom: medju Konstraktinim glasovima nazalost sigurno ima i glasaca sns

Britanski mediji od Brexita na ovamo su kao drugi svet u odnosu na Nemačku, Francusku, Nizozemsku, ne mogu se ni uporediti sa njihovim medijima nekad dok su bili u EU... uh ne podnosim "Torijevce".. :(

Meni je top što je uživo u programu RTS-a pala kritika sistema, ali opozicija stvarno nema šta da prisvaja to.
Konstraktin muz je u najmanju ruku antirezimski nastrojen 😂

Znači Konstrakta će pevati ispred skupštine tek kad se promeni vlast.

Nemoguce da smo u Norveskoj u trendingu samo zbog dijaspore. Pa kako onda nema ni jedne druge srpske pesme u top 20, ni Senide ni Sare, a ova druga.

Nemoguce da smo u Norveskoj u trendingu samo zbog dijaspore. Pa kako onda nema ni jedne druge srpske pesme u top 20, ni Senide ni Sare, a ova druga.
Ja sam odmah rekao da mi je previše da smo broj 2..
Ali opet kako u Danskoj nije na primer uopšte...
Ne znam, interesantno u svakom slučaju. :)

Toliko mimiova sa ove beovizije, toliko drame...

the power that that has, the intelligence that that has, the clearance that that has, the access that that has, the influence that that has, the profile that that has, the international implications that that has....

Back