Ahahhahahahahha
Upravo sam stigao do tog dela emisije i bas sam hteo da pitam o cemu oni to laprdajuŠpanije je odustala po njima.
Upravo sam stigao do tog dela emisije i bas sam hteo da pitam o cemu oni to laprdaju![]()
Imam, ne mogu u Srbiji glasati jer ne živim tamo
PZE je nova evrovizija pre evrovizije, kakav crni melodifestivalenhttps://kworb.net/youtube/trending.html
Konstrakta, Sara i Zorja u top 40 najuspješnijih videa na svijetu po pozicijama na trendinzima. Bravo.
Slazem se sa ovim postom od reci do reci. Ipak, mislim da i mi, balkanski fanovi malo previse patimo od pracenja evropskih medija kada je rec o escu.Evo ga dobili smo novu verziju 'kako svojoj djeci da objasnim dve tete zagrljene' itd.
I ne bih da pravim žrtvu od nas (ne samo nas Srba nego cijele Istočne Evrope), ali svaki put od ljudi sa zapada stiže gomila tvitova i komentara u kojima se ponižavaju predstavnici iz ovog dijela, svi se 'trude previše haha', 'Beyonce wannabes' i Hurricane i Natalia a i Anxhela, stiže 'treš iz IE' i tako dalje, Slovenija 2019. je imala 'dve psihopate' po riječima jedne britanske voditeljke... ali kad je njihovo, onda je kvalitet.
Nikako politizacija naseg esc predstavnika
Konstraktin muz je u najmanju ruku antirezimski nastrojenMeni je top što je uživo u programu RTS-a pala kritika sistema, ali opozicija stvarno nema šta da prisvaja to.
Ko je on?Konstraktin muz je u najmanju ruku antirezimski nastrojen![]()
Ja sam odmah rekao da mi je previše da smo broj 2..Nemoguce da smo u Norveskoj u trendingu samo zbog dijaspore. Pa kako onda nema ni jedne druge srpske pesme u top 20, ni Senide ni Sare, a ova druga.