Kako se danas osećate?

Samo napred Bebi, jebi im sve po spisku. Ja nisam neko ko pravi drame u privatnom zivotu, uglavnom volim sve da resim na miran nacin, ali kada je ovakav bezobrazluk u pitanju onda se mora odgovoriti istom merom. Ko tebe kamenom, ti njega plamenom. 💅

Pa i ja zaista volim da rešim stvari civilizovano i bez nepotrebne drame, to sam s godinama lepo sebe naučio. Al’ kad me neko zajebe, znam lepo da napravim pakao tom ko mi stane na žulj.

Nisam za haos, ali da im se treba staviti do znanja da su odgovorni, treba.
Nezgodno je kad nestanu neka dokumenta, kao sada, nadam se da se moze dobiti zamena u najkracem roku, ako se slucajno volsebno ne pojavi novcanik bacen u nekom prolazu.
Samo budi kul. Nemoj se nervirati. 😉
Pa ja bih voleo da mi se vrate dokumenta, al sad idem redom da vadim sve. Ova godina me baš jebe s gubitkom dokumenata.

Samo napred Bebi, jebi im sve po spisku. Ja nisam neko ko pravi drame u privatnom zivotu, uglavnom volim sve da resim na miran nacin, ali kada je ovakav bezobrazluk u pitanju onda se mora odgovoriti istom merom. Ko tebe kamenom, ti njega plamenom. 💅
Ispravka, kako kaze Rada Manojlovic: ko tebe kamenom, ti njega CIGLOM.

Dobro jutro dragi prijatelji, ajte na kafidžonku 😘

kafica-sreca.gif

Sta je smesno? Marko me je jednom nazvao golubom, ja volim kad mi tako neko uzvrati jer nikad nisam doziveo tako nesto.

Sečem jezikom kao žiletom. Nikada mi neće biti jasna ljudska drskost i bezobrazluk. Ovih dana toliko nemam strpljenja da svima govorim sve bez da me interesuje kako se neko oseća. Malopre su mi došli rođaci koji su mi opet nabacili to da sam se ugojio i to na neumesan način pred drugim gostima gde su dobili itekako odgovor od mene pa su svi pali u muk za stolom. Džabe njima što su iz Beograda kada su seljaci u duši. Ne znam kada će ljudi da shvate da meni nije PODSTREK reći mi da sam ogroman i da treba da smršam drugi put nakon prošlog viđenja. Kada vidiš nekoga posle nekog vremena prvo pitaš da li je neko dobro zar ne? Kakvo odsustvo kulture i empatije. Gorim trenutno u sebi a ćutim iz poštovanja prema dečijem rođendanu. Sklonio sam se u drugu prostoriju da ne bih ubijao vibru bespotrebnim komentarima. Ko god me ubuduće bude čačnuo dobiće povratnu od mene neka se spreme na to. Stefan nikome više ne ćuti, pogotovo kada se pređe granica. Tada ujedam!

Hahah slobodno, nemam problem samo bi logično bilo da me tako pozoveš kada bi me videla. Ovako možeš samo da me zamišljaš 😂😂 Ali da jesam meda 🐻

Sečem jezikom kao žiletom. Nikada mi neće biti jasna ljudska drskost i bezobrazluk. Ovih dana toliko nemam strpljenja da svima govorim sve bez da me interesuje kako se neko oseća. Malopre su mi došli rođaci koji su mi opet nabacili to da sam se ugojio i to na neumesan način pred drugim gostima gde su dobili itekako odgovor od mene pa su svi pali u muk za stolom. Džabe njima što su iz Beograda kada su seljaci u duši. Ne znam kada će ljudi da shvate da meni nije PODSTREK reći mi da sam ogroman i da treba da smršam drugi put nakon prošlog viđenja. Kada vidiš nekoga posle nekog vremena prvo pitaš da li je neko dobro zar ne? Kakvo odsustvo kulture i empatije. Gorim trenutno u sebi a ćutim iz poštovanja prema dečijem rođendanu. Sklonio sam se u drugu prostoriju da ne bih ubijao vibru bespotrebnim komentarima. Ko god me ubuduće bude čačnuo dobiće povratnu od mene neka se spreme na to. Stefan nikome više ne ćuti, pogotovo kada se pređe granica. Tada ujedam!
Uf sećam se kad sam ja počeo familiji da postavljam granice u odnosu i komunikaciji, odma' se počelo sa "Šta je s njim, promenio se, bio je tako dobar kao mali" ma more mrš to što ti ne ćutim više na mikroagresiju ne znači da nisam dobar već da imam kičmu i muda da ti kažem da odjebeš.

Podržavam!!

Molim lepo, i ja uzasno prezirem kad mi roditelji ne dozvoljavaju da se borim za svoj stav.

Ja uzasno prezirem kad odrasli ljudi dozvoljavaju roditeljima da im nesto zabranuju.

Uf sećam se kad sam ja počeo familiji da postavljam granice u odnosu i komunikaciji, odma' se počelo sa "Šta je s njim, promenio se, bio je tako dobar kao mali" ma more mrš to što ti ne ćutim više na mikroagresiju ne znači da nisam dobar već da imam kičmu i muda da ti kažem da odjebeš.

Podržavam!!
Nažalost, izgleda da je najbolje sa familijom raskinuti što je pre moguće u životu. Ne želim da do kraja života živim tako što ugađam i pazim da se ne naljuti fAmiLiJa koju pritom ne viđam više od jednom godišnje.

Nažalost, izgleda da je najbolje sa familijom raskinuti što je pre moguće u životu. Ne želim da do kraja života živim tako što ugađam i pazim da se ne naljuti fAmiLiJa koju pritom ne viđam više od jednom godišnje.
Ja se u zadnje vreme ne svadjam sa roditeljima i u dobrim sam odnosima, ali kad hocu da se izborim za svoj stav, hocu da to moji i prihvate. Dosta je bilo toga da pazim sve kako se "porodica ne bi naljutila".

Sva sreca pa su kod mene u familiji pomrli svi koji su smatrali da moram da ispunim njihova ocekivanja da bi rekli da sam normalan. Roditelji su doduse bili takvi, ali sam na vreme uspeo da se otrgnem od toga i da se borim za sebe i da odbranim svoje stavove. Bilo im je tesko da to procesuiraju posto su staromodnije prirode, godine su bile potrebne, ali istrajnost se isplatila i sad ne osecam nikakav teret na plecima da moram da zivim kako mi neko kaze. Nisam bre nicija marioneta.

Samo da prestanu sa tim principima kako "moram ozeniti devojku zbig potomstva i da se ne gasi familija".

Back