Kako se danas osećate?

Sečem jezikom kao žiletom. Nikada mi neće biti jasna ljudska drskost i bezobrazluk. Ovih dana toliko nemam strpljenja da svima govorim sve bez da me interesuje kako se neko oseća. Malopre su mi došli rođaci koji su mi opet nabacili to da sam se ugojio i to na neumesan način pred drugim gostima gde su dobili itekako odgovor od mene pa su svi pali u muk za stolom. Džabe njima što su iz Beograda kada su seljaci u duši. Ne znam kada će ljudi da shvate da meni nije PODSTREK reći mi da sam ogroman i da treba da smršam drugi put nakon prošlog viđenja. Kada vidiš nekoga posle nekog vremena prvo pitaš da li je neko dobro zar ne? Kakvo odsustvo kulture i empatije. Gorim trenutno u sebi a ćutim iz poštovanja prema dečijem rođendanu. Sklonio sam se u drugu prostoriju da ne bih ubijao vibru bespotrebnim komentarima. Ko god me ubuduće bude čačnuo dobiće povratnu od mene neka se spreme na to. Stefan nikome više ne ćuti, pogotovo kada se pređe granica. Tada ujedam!
Sva podrska za tebe, ispravno si postupio. Nema tu kome da bude neprijatno, osim tim sto prosipaju glupave komentare kako bi prikrili svoje probleme, kod njih sigurno tece med i mleko 😉
Ja se nikome ne pravdam, osamostalio sam se takoreci na vreme, tako da je moj zivot moja stvar, cak i roditelji znaju ako postave neko glupo pitanje, da nece dobiti odgovor.
A sa familijom su razgovori uvek najgori, ne radi se tu o tome da ih nesto zaista brine ili interesuje, vec pre svega je u pitanju ljubomora, pa da uporedjuju svoju decu sa tudjom.
Tako da, samo ostro! Sto bi se reklo „sto, naljutice se, nece mi doci na slavu”. 🤣

Ajde ljudi koji ne rade i nisu finansijski nezavisni od roditelja, ali ja znam par ljudi koji žive i sami i i dalje brinu šta će reći mama i tata. Ma isuse bože, ne zanima me to, dosadna mi je ta priča Majo.

@Marko mi je obecao da ce mi pomoci pri pronalasku partnera i naravno da ce mi biti bolje.

@Stole, nisam ti gotivan, ali imas moju punu podrsku. Zelim ti da budes srecan.

@Petar, oprastam ti sve sto si mi pricao za roditelje, zato sto imas jako dobre naocare.

@libertà Medo moj medeni, podrzavam te skriz na skroz. 😘

@Petar, oprastam ti sve sto si mi pricao za roditelje, zato sto imas jako dobre naocare.
Happy Cracking Up GIF by Regal

Najjači si Lignja!

Šta mi opraštaš, što sam bio u pravu i izneo zdravorazumske činjenice?

Ja imam jako dobar odnos sa roditeljima i sad u 34. godini, nekoliko puta sam rekao da obožavam da dođem sa posla pravo kod mojih, najčešće više nego da idem i kod mene u stan ili kod partnera...znam, hit...😬😁 i uvek je bilo tako.. Mene je Bog toliko zakinuo na nekim poljima, bukvalno urnisao, ali za roditelje stvarno ne mogu da se žalim.. 😍
Ja kad pomislim na trenutak da ću izgubiti roditelje, meni se zavrti u glavi i muka mi u stomaku neviđena.. 🥺 Ali nikad se ne zna, možda ja odem pre roditelja...

Dobar odnos sa roditeljima je top, imam ga i ja. Ali im ne polažem račune.

Ja živim Dizni život sa roditeljima sada, kakav je odnos bio ranije.

Nego, da obavesti vas pijana budala da sam našao novčanik. I poslao sam na kraju mejl izvinjenja, znam ispao sam lud 100%. Al rekoh im da ljudi prave greške, tako sam i ja sada napravio jednu veliku.

Btw i dalje sam bolestan, jedva sam izdržao put nazad.

Lijepo, Bebi, sve je dobro što se dobro svrši! Ljudski je griješiti, a božanski praštati. 👌

Nego, da obavesti vas pijana budala da sam našao novčanik. I poslao sam na kraju mejl izvinjenja, znam ispao sam lud 100%. Al rekoh im da ljudi prave greške, tako sam i ja sada napravio jednu veliku.
oni su krivi što su te opjanili, trebao si da nastaviš tužbu :confused:

Dobar odnos sa roditeljima je top, imam ga i ja. Ali im ne polažem račune.

Pa dobro to naravno.. :)
E sad sve zavisi, da su moji imali para da mi kupe stan negde u Švajcarskoj, možda bih im i polagao račune.. Ahahahaha 😂

Sreca sto se super zavrsilo da ne moras da juris nova dokumenta, ali mene zanima gde je bio novcanik? 😂

Back