Sva podrska za tebe, ispravno si postupio. Nema tu kome da bude neprijatno, osim tim sto prosipaju glupave komentare kako bi prikrili svoje probleme, kod njih sigurno tece med i mlekoSečem jezikom kao žiletom. Nikada mi neće biti jasna ljudska drskost i bezobrazluk. Ovih dana toliko nemam strpljenja da svima govorim sve bez da me interesuje kako se neko oseća. Malopre su mi došli rođaci koji su mi opet nabacili to da sam se ugojio i to na neumesan način pred drugim gostima gde su dobili itekako odgovor od mene pa su svi pali u muk za stolom. Džabe njima što su iz Beograda kada su seljaci u duši. Ne znam kada će ljudi da shvate da meni nije PODSTREK reći mi da sam ogroman i da treba da smršam drugi put nakon prošlog viđenja. Kada vidiš nekoga posle nekog vremena prvo pitaš da li je neko dobro zar ne? Kakvo odsustvo kulture i empatije. Gorim trenutno u sebi a ćutim iz poštovanja prema dečijem rođendanu. Sklonio sam se u drugu prostoriju da ne bih ubijao vibru bespotrebnim komentarima. Ko god me ubuduće bude čačnuo dobiće povratnu od mene neka se spreme na to. Stefan nikome više ne ćuti, pogotovo kada se pređe granica. Tada ujedam!

Ja se nikome ne pravdam, osamostalio sam se takoreci na vreme, tako da je moj zivot moja stvar, cak i roditelji znaju ako postave neko glupo pitanje, da nece dobiti odgovor.
A sa familijom su razgovori uvek najgori, ne radi se tu o tome da ih nesto zaista brine ili interesuje, vec pre svega je u pitanju ljubomora, pa da uporedjuju svoju decu sa tudjom.
Tako da, samo ostro! Sto bi se reklo „sto, naljutice se, nece mi doci na slavu”.