Lignjoslav
Ekspert
Ma sve se zna.
Lignjo, tek si na 6. mestu sa 294, daleko iza Mrma, Endrege, Bebija, Petra i Pokahontasa.Ja ovde imam ubedljivo najvise lobanja sad. Vraticu vam kad tad.
Stefane, mislim da je vreme za:Lupim ja tebi lobanju pre svih ostalih, u stvari lupam ih svima, kad god osetim potrebu. Petar i ja nismo bili u najboljem odnosu neko vreme tako da je tvoja teorija poprilično glupa.
Isuse, ova rečenica je tako Vulgarnost/Avocado/Endrega mi je hakirao profilDolaze strašna vremena i moramo da se držimo zajedno.![]()
Mozda niste u dobrim odnosima, ali izgleda ka da ste u klanu.Lupim ja tebi lobanju pre svih ostalih, u stvari lupam ih svima, kad god osetim potrebu. Petar i ja nismo bili u najboljem odnosu neko vreme tako da je tvoja teorija poprilično glupa.
A moji roditelji kazu treba prastati. Ja sam samo rekao "ma vazi, da bi oni nastavili da me titraju u mozak". Neka hvala.Nikome više ništa ne praštam.
Pa vise sa Markom i Medom, nekako ste nezniji. Vi ste mi medju najdrazima.Lignjo u kom klanu ti mene vidiš? Mene počeli da trpaju u koš sa zelenim!
Svi smo vazdušni znaci, lepo si osetio našu vetrovitu nežnost poput povetarca. Hvala ti na obrazloženju, ne volim da lutam u predubeđenjima.Pa vise sa Markom i Medom, nekako ste nezniji. Vi ste mi medju najdrazima.
Dolaze strašna vremena i moramo da se držimo zajedno.![]()