Kako se danas osećate?

Ja ovde imam ubedljivo najvise lobanja sad. Vraticu vam kad tad.
Lignjo, tek si na 6. mestu sa 294, daleko iza Mrma, Endrege, Bebija, Petra i Pokahontasa.

Zna se koja ekipa mi je napravila cele kulu. Tu prednjace @Petar i @Stefan28. @Petar jer cesto smo ulazili u svadje i rasprave, a @Stefan zato sto slepo podrzava Petra. Tako da taj klan prednjaci.
💀💀💀 Lupim ja tebi lobanju pre svih ostalih, u stvari lupam ih svima, kad god osetim potrebu. Petar i ja nismo bili u najboljem odnosu neko vreme tako da je tvoja teorija poprilično glupa.

Hvala vam na podršci i lepim rečima. Libertanija se latila mikrofona a oni su kljucali sujetni za stolom. Nikome više ništa ne praštam. Inače ne j**em živu silu rodbina i familija je kod mene na distanci odavno , pozovem da pitam za zdravlje one koji mene zovu a generalno nikada nisam bio osoba koja se pravdala. Mama kaže da sam čudan soj, tačnije karakterom samo svoj a da sam pretežno u svojim iluzijama. To je ustvari vagovski štit od g*vana po svetu.

💀💀💀 Lupim ja tebi lobanju pre svih ostalih, u stvari lupam ih svima, kad god osetim potrebu. Petar i ja nismo bili u najboljem odnosu neko vreme tako da je tvoja teorija poprilično glupa.
Stefane, mislim da je vreme za:
ceca-raznatovic.gif

Dolaze strašna vremena i moramo da se držimo zajedno. ☝🏻

Jako me brinu ove Petrove reči, kao da se sprema neki backstabbing!

Mozda niste u dobrim odnosima, ali izgleda ka da ste u klanu.
Nikome više ništa ne praštam.
A moji roditelji kazu treba prastati. Ja sam samo rekao "ma vazi, da bi oni nastavili da me titraju u mozak". Neka hvala.

Lignjo u kom klanu ti mene vidiš? Mene počeli da trpaju u koš sa zelenim!
Pa vise sa Markom i Medom, nekako ste nezniji. Vi ste mi medju najdrazima.

Stole ne zaostaje u klanu sa Petrom i Stefanom.

zeleni je na duhovit nacin objasnio FSC klanove, tu sam ja kmecara: onaj koji prodje u finale jednom godisnje. 🤣🤣

Endrega mi je svakako medju omiljenima, jer covek je zaista duhovit i ume da razveseli forum. Tako da @Endrega cekam bugarski FSC vol.2!

Leo, pravi psiholog, njega mnogo volim i drag mi je.

Filhy, dok smo se skapirali da je on Ady, delimo misljenja dosta jer smo u retro fazonu. Tinte takodje.

Zenski deo foruma je naravno uvek bio super.

Necu da krijem, bilo je dosta i odusevljenja i razocarenja.

Pa vise sa Markom i Medom, nekako ste nezniji. Vi ste mi medju najdrazima.
Svi smo vazdušni znaci, lepo si osetio našu vetrovitu nežnost poput povetarca. Hvala ti na obrazloženju, ne volim da lutam u predubeđenjima.

kom klanu bih mogao ja da idem? 🥹

jes da sam relativno nov, ali valjda sam dovoljno oblikovao svoju ličnost u forumskim glavama? 🤔

Back