Offtopic

Spotify nešto neće da mi radi. Moguće je da sam nešto zeznuo kao kad sam imao prezentaciju pesama na FSC... Ali neće na kompu da mi otvori aplikaciju, preusmerava me na Chrome. Nemam premium, nije valjda da je od danas nešto promenjeno za free korisnike. :(

Meni normalno otvara aplikaciju, do tebe je verovatno.

Moram da vam prenesem utiske sa Prijovićke.. Bilo je fantastično, emocija na brdo. Ne znam da li se meni sve nakupilo, ili mi je bio težak dan ali ja sam pola koncerta plakao. Predivna je, baš lep i kvalitetan koncert. Elem, šta vam je sudbina i koiscidencija. Sretnem usput starog forumaša koji je iz Pančeva, ali on je čini mi se bio na starom forumu Mirko
( spominjali ste ga a i znam po priči forumaša), i sretnem najboljeg druga od našeg @Endrega koji me na kraju doveze sa koncerta, a sa obojicom sam išao zajedno u srednju školu - samo su oni stariji od mene. Endregin drug je zapravo brat od moje drugarice iz Osnovne škole. Koliko je svet mali zapravo, da ne poveruješ 😂

U Švedskoj sve veći problem bezbednosti. Švedska vojska dobila dozvolu da pomogne policiji u borbi protiv kriminala. Tokom septembra je u Švedskoj u pucnjavama i eksplozijama život izgubilo 12 osoba, a policija je objavila da su novi napadi mogući na 150 lokacija u Stokholmu.

➡️ https://www.rts.rs/lat/vesti/svet/5281706/svedska-vojska-dobila-dozvolu-da-pomogne-policiji-u-borbi-protiv-kriminala.html
Rekao bih nešto, ali me mrzi da ulazim u kilometarske rasprave xD

A na Kavkazu mislim da tek sledi veći oružani sukob, ovaj put u zapadnoj azerskoj pokrajini Nahičevanu. Inače i Nahičevan i Karabah su odvajkada bili jermenska zemlja, sve dok nekom birokrati u sovjetskoj Moskvi nije palo na pamet da crta nove granice
Jedino ako će Iran, Jermeni su ubijeni u pojam i nemaju kapaciteta za bilo kakav konflikt. Iran je glavni oponent turkofonog sveta Turaka i Azera.

Probaće Azeri ovako ili onako da probiju Zangezur koridor (ko ne zna šta je nek progugla, tanki pojas Jermenske teritorije koja razdvaja Nahčivan od ostatka AZ), ali to tek kroz par godina ukoliko im geopolitičke okolnosti budu išle u korist.

Za invaziju međunarodno priznate jermenske teritorije im ipak treba mnogo jača leđa nego za Arcah koji je po UNu deo Azerbejdžana koliko god to bila nakaradna odluka (naravno sa korenima iz SSSRa, slično kao AVNOJevske granice u SFRJ koje su crtane sa predumišljajem da raspad tih država pokreće sveopšti konflikt)

Moram da vam prenesem utiske sa Prijovićke.. Bilo je fantastično, emocija na brdo. Ne znam da li se meni sve nakupilo, ili mi je bio težak dan ali ja sam pola koncerta plakao. Predivna je, baš lep i kvalitetan koncert. Elem, šta vam je sudbina i koiscidencija. Sretnem usput starog forumaša koji je iz Pančeva, ali on je čini mi se bio na starom forumu Mirko
( spominjali ste ga a i znam po priči forumaša), i sretnem najboljeg druga od našeg @Endrega koji me na kraju doveze sa koncerta, a sa obojicom sam išao zajedno u srednju školu - samo su oni stariji od mene. Endregin drug je zapravo brat od moje drugarice iz Osnovne škole. Koliko je svet mali zapravo, da ne poveruješ 😂
Ko su bili gosti?
Jel pevala "Ogavno"?
Ja nijednom nisam zaplakao 😁 dobro nije ovo taj fah uz koji ja plačem generalno, pa mi nije toliko ni čudno.. Ali bilo je emotivno kad je pričala kad je prvi put videla Arenu, pa se obraćala babi i dedi, i tako..

Opaaaa, malo je falilo da se sretnemo onda jer im je ostala jedna karta i ja sam do poslednjeg momenta vagao da li da odem ili ne ali ipak nisam. Vidim da ste se lepo proveli i bas mi je drago 💖

Ko su bili gosti?
Jel pevala "Ogavno"?
Ja nijednom nisam zaplakao 😁 dobro nije ovo taj fah uz koji ja plačem generalno, pa mi nije toliko ni čudno.. Ali bilo je emotivno kad je pričala kad je prvi put videla Arenu, pa se obraćala babi i dedi, i tako..
Gosti Lexington, Lepa Brena i Dejan Kostić. Ne znam , ja sam na više pesama zaplakao.. Ta njena emocija u glasu, prosto nisam mogao.. 🥹😍 Nije pevala "Ogavno" i posle sam baš išao na diskografiju njenu, 7 pesama nije pevala, sa albuma "Zvuk tišine" nije pevala dve, sa "Testamenta" isto dve i nekoliko singlova - dueta tipa 7 pesama ukupno. Da nisu bili gosti stigla bi i to.. @Endrega eto možda bismo se zvanično i upoznali. Spominjali smo te malo, nismo te puno ogovarali 😂 Šteta što nisi bio.

Hahaha tačno sam znao @libertà da će biti bolji gosti 29.09. jer to i jeste Arena 1, ali ovi su morali da menjaju za prvi koncert po svaku cenu, a za njih bi bili bolji gosti, meni je sve jedno, a možda mi je čak i Pejović za moj ukus bolji.. Ma ne možda, jeste.. 😌

"Dam dam" i "Ja sam odlično" je pevala dva puta , baš je bila emotivna na kraju je čučnula i plakala dok su bile ovacije. A Dejan Kostić kada je pustio glasčinu ko bi rekao da čovek tako peva.. Mislio sam da samo radi pesme. Naježio sam se i kada je pevao "Jugoslovenku" sa Brenom. E a to za karte ne razumem zašto su se ljudi toliko pobunili za to, kao da je bitno koji je dan nego narod uvek nađe za nešto da s...

• Sad
Reactions: Mrm
A što Milici toliko loše ide prodaja arene? Ili će ljudi tek u oktobru i novembru početi kupovati?

Ima li stvarno to uticaja? Kontam većina ljudi svakako ne prati sve ove estradne novosti i ko je s kim dobar ili ne...

Ima li stvarno to uticaja? Kontam većina ljudi svakako ne prati sve ove estradne novosti i ko je s kim dobar ili ne...
Pa msm sa ima. Prijovicki je naravno plus sto je proglasavaju za novu Cecu jer je Ceca najuspesnija pevacica svih vremena kod nas verovatno.

A kad te proglasavaju za novu ludu Karlu to ti vise oduzme nego da. A Milica svetlosnim godinama ispred Karle po svemu.

Back