Offtopic

Da li konzumirate cigarete?

Sad sam vodio ekskurziju, beogradsku srednju školu i zaprepastio sam se koliko njih puši, bukvalno 80 posto autobusa. Pa eto čisto mi pade na pamet, a meni iz nekog razloga forum deluje ako antipušačka zajednica 😂
da, elektronske, sad sam ograničio da ne bude preko 2% nikotina...

Pošto sam predavao u srednjoj školi, da mogu da kažem da sam primetio da baš dosta dece u srednjoj puši...

A ti @Choda ?

Last edited:
1. Najduhovitiji forumaš

Ima različitih tipova zasigurno. Nasmejem se na razne, baš i ne merim, tako da možda odokativno Bebi, Pokahontas

2. Forumaš koga smatrate glasom razuma

rofl, postoji li ovo?

3. Forumaš sa kojim delite najviše stavova oko forumskih tema, a i šire

Hmmmm...MILICA, pa možda Bebi, Filhy, Marko

4. Najkreativniji forumaš

I ovo kao i prvo pitanje, ima više slojeva kretaivnosti, iz nekoliko uglova može da se pristupi tome, eto liberta, Pokahontas, Boxy ovako na prvu

5. Forumaš bez kojeg bi ovo mesto izgubilo smisao

Mislim da ne postoji..

Last edited:
Cigare jedino kad je neka žurka pa me alkohol mami da ih uzmem, ovako samostalno baš retko.

1. Najduhovitiji forumaš

Svi nekad ubodu.

omikron :LOL:

Kako kad. Uglavnom bude da se slazem s nekim na jednu temu u potpunosti na drugu skoro nista.

Ne znam, ne ucestvujem na FSC, ne pratim banere

Petar.

Zamolio bih da me ne tagujete iz ove teme, pošto ne želim da ulazim više ovde. Hvala :)

Mene ovi leksikoni smaraju, ali ajde da ispoštujem brata shitpostera pošto je kratko

1. Najduhovitiji forumaš

U poslednje vreme umirem na fore koje baca dodo

Iznenađujuće, ima više, ali istakao bih MilanaB, Ivanu, Stoleta

Slično, MilanB, Stole, Marko, a posebno bih izdvojio Stefana s kojim sam usaglašen 100% oko gotovo svega i jako mi je drago što smo ispeglali odnos nakon onog malog zastoja.

Mrm je najkreativniji u načinima na koje svaku temu okrene da ima veze s njim

Gotovo cela stara garda, ali reći ću Pokahontas koji je po mnogo čemu moj forumski naslednik, Petar 2.0

1. Najduhovitiji forumaš

FFM

 Donald

Donald Petar Stole

Turbo

 Majsta

Turbo
That 70S Show Lol GIF by Peacock

Ne pušim.I u mom razredu u srednjoj je preko polovine pušilo,a to je bilo prije skoro 20 godina.

Što ne bismo otvorili temu leksikon? Lepo bi bilo tako nešto, ovako se zanimljiva pitanjca zagube u offtopicu.

Sad se setih da smo na starom forumu imali temu sa nekom igricom gde jedan forumaš započne rečenicu, a naredni dopunjuju i tako unedogled. Ali je valjda bilo pravilo da ne sme više od tri reči po postu ili tako nešto. To mi je bilo skroz genijalno.

Sad se setih da smo na starom forumu imali temu sa nekom igricom gde jedan forumaš započne rečenicu, a naredni dopunjuju i tako unedogled. Ali je valjda bilo pravilo da ne sme više od tri reči po postu ili tako nešto. To mi je bilo skroz genijalno.
Daaaa ❤️

E daaaaaa moram da dodam Stefija (Stefan28) pa mogu da kazem u sve odgovore od 1-4...

Back