Kako se danas osećate?

E to je ono... 😌

Nije to poenta što je dečko skoro pa maloletan, nego što ga dovodi na naše mesto. Na šta to liči ?! Možda sam ja blesav, ne znam
Ako te taj sledeci put pozove, "kulturno" ga otkaci za sva vremena, pa da vidi i on malo kako je kad srce pati. Samo ga sacekaj kad ce prvom prilikom da ti se javi i ti ga samo mudro otkaci. Od mene imas podrsku.

Tužno malo, na sahrani sam ceo dan, i to "crnogorskoj"... To je baš sve po običajima i traje, mora obavezno u restoran, a ja to ne volim posle sahrana.. :(

Uglavnom u restoranima, mada desi se da neko to obavi i na grobu, čak i u gradskoj sredini.

Pa ima svakakvih obicaja iz grada u grad, kod mene nakon 40 dana uzmu tele (ako se ne varam) i ubiju ga i dvoristu pa se stavi u corbu za rucak koji se daje nakon obilazak groblja.

O tim babama da ne pricam koji su svi razlicito shvatili ponesto od popa i svadjaju se dali treba ovako ili onako, jel ce naravno pokojni goreti u paklu ako se pcenica (ne znam dali se ovako kaze na srpskom xd) ne posluzi na odredjeni nacin tokom pogreba.

Jučer sam bio u jednom jako lijepom izlasku i osoba s kojom sam izašao van je ostavila vrlo pozitivan utisak na mene, i rečeno mi je da je bilo obostrano, te sam svoje negativne emocije koje su se nakupile u meni, zamijenio sa pozitivnim emocijama, što mi je itekako trebalo, pogotovo jer dolazi sad jedan malo stresniji period pun obaveza i treba mi ta pozitivna energija 🙏

Back