Fudbal

Zaista čudne kvalifikacije. Moldavija još uvek ima teoretske šanse da se kvalifikuje. Mislim da ni oni to nisu očekivali ni u najluđim snovima. 😂

U međuvremenu, Hrvatska u zadnja dva susreta prokockala čistu situaciju. Jest da igramo još protiv Latvije i Armenije, ali dosta toga zavisi i o Walesu. Uvijek bude tako da ovisimo o drugima :ROFLMAO:

U međuvremenu, Hrvatska u zadnja dva susreta prokockala čistu situaciju. Jest da igramo još protiv Latvije i Armenije, ali dosta toga zavisi i o Walesu. Uvijek bude tako da ovisimo o drugima :ROFLMAO:
Ovo je totalno istina. Kod nas uvijek mora biti stresno😂😂

Zaista čudne kvalifikacije. Moldavija još uvek ima teoretske šanse da se kvalifikuje. Mislim da ni oni to nisu očekivali ni u najluđim snovima. 😂
Moldavija i Albanija iz one grupe idu dalje, to bi bilo istorijski hahahhaha

Što se tiče nas srbadija kao i obično pristrasna i neobjektivna, pa očekuje da svuda blistamo sa napadom iz Al Hilala.

Generalno nismo loša repka, relativno često odemo na svetsko, možemo da se pobijemo sa najjačim ekipama. Čak je i klupski mnogo bolji nego što je bio pre 10-15 godina kada smo mogli da sanjamo dve ekipe u Evropskim takmičenjima na jesen.

Da je idealno nije, da imamo lopuže u savezu imamo, ali čak i da to nisu faktori ne bismo bili Argentina.

Nama od utakmice sa CG sve zavisi, ali svakako da bi bila poželjna pobeda i protiv Bugarske....

Pa još uvek se nismo kvalifikovali...! Crna Gora ima još dve utakmice, može da se desi da pobedi u obe utakmice, a Srbija da izgubi od Bugarske (koja se bori za play-off)... u tom slučaju smo treći u grupi i idemo u play-off... Mađarska ima takođe dve utakmice, ako obe izgubi ili odigra nerešeno (danas je imala remi sa Litvanijom), a Srbija pobedi Bugarsku- možemo i do prvog mesta u grupi!

Olakotna okolnost je ta što je ovo najlošija kvalifikacijska grupa u povijesti ovog sporta, ljudska vrsta u zadnjih 150ak godina, koliko nogomet postoji, nikad nije svjedočila ovakvom raspadu od grupe, meni je ludilo da je uopće moguće imat ovakvu kvalifikacijsku grupu za natjecanje poput europskog prvenstva. Svakako očekujem da će se Srbija direktno plasirati na euro uzevši u obzir navedeno, nema uopće panike.

Opa, uživaj! Nadam se da ćeš da izađeš srećan i ponosan sa stadiona 😄
Ko sto i jesam!

Bilo je ludo, znaci treci put da idem na neku utakmicu posle :az: i :lt:, ova je bas bila najludja. Isao sam sa prijateljem iz Crne Gore, pozvao sam ga da dodje i tako smo bratski navijali. Ipak je ovo bratski derbi.

Olakotna okolnost je ta što je ovo najlošija kvalifikacijska grupa u povijesti ovog sporta, ljudska vrsta u zadnjih 150ak godina, koliko nogomet postoji, nikad nije svjedočila ovakvom raspadu od grupe, meni je ludilo da je uopće moguće imat ovakvu kvalifikacijsku grupu za natjecanje poput europskog prvenstva. Svakako očekujem da će se Srbija direktno plasirati na euro uzevši u obzir navedeno, nema uopće panike.
Ima i losije grupe: grupa E gde je :al: prva.

Ima i losije grupe: grupa E gde je :al: prva.
Isto straobalna grupa, ali barem je Poljska bila na velikim natjecanjima u zadnje vrijeme konstantno, tu i tamo su znali i grupu proći, slično vrijedi i za Češku koja je na prošlom euru bila u četvrtfinalu recimo

Isto straobalna grupa, ali barem je Poljska bila na velikim natjecanjima u zadnje vrijeme konstantno, tu i tamo su znali i grupu proći, slično vrijedi i za Češku koja je na prošlom euru bila u četvrtfinalu recimo
Ja bih za Cesku po pitanju Svetskog rekao isto sto i za nase na Evropskom: dok su nasi od 1998. Svetsko propustili samo 2002. i 2014. a na Evropskom bili samo 2000, Ceska je bila od 1996. na svakom Evropskom dok na Svetskom su bili samo 2006. Fascinantno...

Pa još uvek se nismo kvalifikovali...! Crna Gora ima još dve utakmice, može da se desi da pobedi u obe utakmice, a Srbija da izgubi od Bugarske (koja se bori za play-off)... u tom slučaju smo treći u grupi i idemo u play-off... Mađarska ima takođe dve utakmice, ako obe izgubi ili odigra nerešeno (danas je imala remi sa Litvanijom), a Srbija pobedi Bugarsku- možemo i do prvog mesta u grupi!

Bugarska nema nikakve šanse za baraž.Ona je bila u ligi C tek 8.

Za sada baraž igraju:

Liga A

Hrvatska
Italija
Poljska
Estonija

Liga B

Izrael
BiH
Finska
Island

Liga C