Ovo je totalno istina. Kod nas uvijek mora biti stresnoU međuvremenu, Hrvatska u zadnja dva susreta prokockala čistu situaciju. Jest da igramo još protiv Latvije i Armenije, ali dosta toga zavisi i o Walesu. Uvijek bude tako da ovisimo o drugima![]()
Moldavija i Albanija iz one grupe idu dalje, to bi bilo istorijski hahahhahaZaista čudne kvalifikacije. Moldavija još uvek ima teoretske šanse da se kvalifikuje. Mislim da ni oni to nisu očekivali ni u najluđim snovima.![]()
Daj Boze. Idem uzivo da gledam, znaci verujem da ce bit uzavrelo.Ajmo večeras hrabro i po 3 boda kod kuće! Idemo na EURO![]()
Ko sto i jesam!Opa, uživaj! Nadam se da ćeš da izađeš srećan i ponosan sa stadiona![]()
Ima i losije grupe: grupa E gde jeOlakotna okolnost je ta što je ovo najlošija kvalifikacijska grupa u povijesti ovog sporta, ljudska vrsta u zadnjih 150ak godina, koliko nogomet postoji, nikad nije svjedočila ovakvom raspadu od grupe, meni je ludilo da je uopće moguće imat ovakvu kvalifikacijsku grupu za natjecanje poput europskog prvenstva. Svakako očekujem da će se Srbija direktno plasirati na euro uzevši u obzir navedeno, nema uopće panike.
Isto straobalna grupa, ali barem je Poljska bila na velikim natjecanjima u zadnje vrijeme konstantno, tu i tamo su znali i grupu proći, slično vrijedi i za Češku koja je na prošlom euru bila u četvrtfinalu recimoIma i losije grupe: grupa E gde jeprva.
Lol povlačim paralelu između naše pobede nad Portugalom i remijem sa BugarimaU pitanju je Poljska koja igra protiv Moldavije, ne Portugal...
Ja bih za Cesku po pitanju Svetskog rekao isto sto i za nase na Evropskom: dok su nasi od 1998. Svetsko propustili samo 2002. i 2014. a na Evropskom bili samo 2000, Ceska je bila od 1996. na svakom Evropskom dok na Svetskom su bili samo 2006. Fascinantno...Isto straobalna grupa, ali barem je Poljska bila na velikim natjecanjima u zadnje vrijeme konstantno, tu i tamo su znali i grupu proći, slično vrijedi i za Češku koja je na prošlom euru bila u četvrtfinalu recimo
Pa još uvek se nismo kvalifikovali...! Crna Gora ima još dve utakmice, može da se desi da pobedi u obe utakmice, a Srbija da izgubi od Bugarske (koja se bori za play-off)... u tom slučaju smo treći u grupi i idemo u play-off... Mađarska ima takođe dve utakmice, ako obe izgubi ili odigra nerešeno (danas je imala remi sa Litvanijom), a Srbija pobedi Bugarsku- možemo i do prvog mesta u grupi!