251. FSC - Sve boje sveta

Inače, sada mogu da otkrijem da je Mrmov originalni predlog bila pesma koju je naknadno poslao Stefix (Angèle - Bruxelles je t'aime). Nisam želeo da ranije komentarišem, kako se ovde ne bi tragalo i spekulisalo koja je pesma u pitanju.

Između brisanja Mrmove prijave i Stefixovog javljanja prošlo je nekoliko dana i bilo je sasvim logično da prihvatim pesmu.

To se izgleda nije dopalo Mrmiki, koji je posredstvom drugih forumaša izrazio protest i negodovanje i skovao teoriju zavere kako iza svega stoji FSC klan i kako sam im ja dao pesmu lol

God, I miss her! 🥹

Nije problem da se uvede DF za organizatora, ali se na taj način umanjuje nagrada za pobednika. I to govorim kao neko ko je u većini slučajeva ispadao kao organizator.

Ali možda bi mogla da se otvori anketa po tom pitanju, kada se već to često pominje. Pa da vidimo kakvo je generalno mišljenje foruma o tome. @Ivana

Šalu na stranu, meni je presmešno što ljudi stvarno misle da su "klanovi" ozbiljna stvar i da mi dogovaramo poene međusobno, krademo pesme i slično xD
Ne znam uopšte šta mu je bilo problematično u činjenici da se neko drugi potpuno nevezano odlučio za istu pesmu. Razumem da je besan i nezadovoljan zbog zabrane, ali te teorije zavere i suludi tokovi misli kako se kuje zavera protiv njega su mi stvarno neobjašnjivi.

Ponekad deluje da klanovi postoje, ali nije sve u zivotu onako kao izgleda na prvi mah, pa cu verovati Stefanu na rec.

Postoje samo ljudi koji imaju slične muzičke preference i to je normalno u bilo kojoj grupi ljudi. Nikakvi dogovori nisu potrebni tu.

Svemirski region je izvodijila 10 favorita nakon 2x slusanja i rangirala ih. Utisak nam je ostao isti nakon dva slusanja, samo ovaj puta glasamo taktićki
To je isto kao kad netko glasa takticki pa kaze da je glasao za pjesme koje su mu se vise svidjale
Oprah So What Is The Truth GIF

To se izgleda nije dopalo Mrmiki, koji je posredstvom drugih forumaša izrazio protest i negodovanje i skovao teoriju zavere kako iza svega stoji FSC klan i kako sam im ja dao pesmu lol

God, I miss her! 🥹
Vidi ti dodu lisicu, dao ispadak pesmu nekom ko nije deo fsc klana. A da je bila u pitanju pesma za pobedu, zna se kome bi tu pesmu dao 💅

Back