E mora da je ovo, znao sam da gotivim Milicu s razlogomNe verujem u sreću, ni u čuda, ni u nameru da budem bolja. Ja moram biti najbolja! Moje gladno srce i moj posesivni um se ne zaustavljaju lako. Ko mi je standard i konkurencija? Ogledalo! Učitelj i kamen spoticanja, oštrica i zavoj za rane. Sve mu dugujem, a nikome nisam dužna. Posesivno se gledamo ti i ja. Ako sam i poklekla, pala, ti si me podigla na noge, sad gledaj kako u tvoje ime osvajam džunglu.
Negativno jeste sto se tu vise nista ni sa cim ne uklapa haha ali to niko i ne komentariseI meni je to top, ne razumem negativne komentare na društvenim mrežama, mada ti ljudi svakako jedva čekaju da popljuju nešto.
odlično, stvarno rogobatna zgrada u lepom okruženju.Evo pozitivna stvar je da ce se srusiti ona odvratna komunisticka zgrade Pošte i da ce na njenom mestu podici novu po uzoru na zgradu iz perioda pre rata
Vrh, taman da imam za 2 parizera i još mi ostane za malu pavlaku.Stiže još para mladima...
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednih 10 dana država Srbija svim lokalnim samoupravama prebaciti sredstva kako bi se svakom srednjoškolcu u Srbiji isplatilo po 10.000 dinara.
Rekao je i da je dogovorena i druga mera - da se preko Poštanske štedionice svim korisnicima studentskih kartica prebaci 1.000 dinara, a da će država banci to nadoknaditi.
Pa odavno su odlučili da zgradi pošte vrate predratni izgled, ima više od 3 godine. Jedino što su sada odlučili da je ne rekonstruišu, već da je sruše pa ponovo izgrade i radovi na rušenju su nedavno počeli.
Sa druge strane, ne sviđa mi se ideja rekonstrukcije Trga Nikole Pašića koja podrazumeva i rušenje fontane koja je simbol Beograda, da bi na njeno mesto došla neka manja poput vodoskoka.
![]()
![]()
@Stefan28 I više od toga. Treba da zahvalite predsedniku što misli na studente.![]()
Time se bavi gradsko rukovodstvo, a ne Vučić. Za neki Vučićev trg, moraće da se pričeka, možda ga dobiju buduće generacije u znak sećanja na njega, ako bude zaslužio.
Pitam se ko je na vlasti u BGu![]()
Zasluzio je mukica bar neki mali spomenik, ne budite fasisti
![]()
SNS, SPS... Mudro glasajte u decembrudobro, ko je bio zadnjih godinu dana i 4 godine pre toga?