Offtopic

I meni je to top, ne razumem negativne komentare na društvenim mrežama, mada ti ljudi svakako jedva čekaju da popljuju nešto.

Ne verujem u sreću, ni u čuda, ni u nameru da budem bolja. Ja moram biti najbolja! Moje gladno srce i moj posesivni um se ne zaustavljaju lako. Ko mi je standard i konkurencija? Ogledalo! Učitelj i kamen spoticanja, oštrica i zavoj za rane. Sve mu dugujem, a nikome nisam dužna. Posesivno se gledamo ti i ja. Ako sam i poklekla, pala, ti si me podigla na noge, sad gledaj kako u tvoje ime osvajam džunglu.
E mora da je ovo, znao sam da gotivim Milicu s razlogom

I meni je to top, ne razumem negativne komentare na društvenim mrežama, mada ti ljudi svakako jedva čekaju da popljuju nešto.
Negativno jeste sto se tu vise nista ni sa cim ne uklapa haha ali to niko i ne komentarise

Evo pozitivna stvar je da ce se srusiti ona odvratna komunisticka zgrade Pošte i da ce na njenom mestu podici novu po uzoru na zgradu iz perioda pre rata
odlično, stvarno rogobatna zgrada u lepom okruženju.

Jedino su oni dorski stubovi kul, ostatak zrelo za bager.

Stiže još para mladima...

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u narednih 10 dana država Srbija svim lokalnim samoupravama prebaciti sredstva kako bi se svakom srednjoškolcu u Srbiji isplatilo po 10.000 dinara.

Rekao je i da je dogovorena i druga mera - da se preko Poštanske štedionice svim korisnicima studentskih kartica prebaci 1.000 dinara, a da će država banci to nadoknaditi.​
Vrh, taman da imam za 2 parizera i još mi ostane za malu pavlaku.

Pa odavno su odlučili da zgradi pošte vrate predratni izgled, ima više od 3 godine. Jedino što su sada odlučili da je ne rekonstruišu, već da je sruše pa ponovo izgrade i radovi na rušenju su nedavno počeli.

Sa druge strane, ne sviđa mi se ideja rekonstrukcije Trga Nikole Pašića koja podrazumeva i rušenje fontane koja je simbol Beograda, da bi na njeno mesto došla neka manja poput vodoskoka.

P3TpthO.jpg

3dTywgu.jpg

@Stefan28 I više od toga. Treba da zahvalite predsedniku što misli na studente. :D

Pa odavno su odlučili da zgradi pošte vrate predratni izgled, ima više od 3 godine. Jedino što su sada odlučili da je ne rekonstruišu, već da je sruše pa ponovo izgrade i radovi na rušenju su nedavno počeli.

Sa druge strane, ne sviđa mi se ideja rekonstrukcije Trga Nikole Pašića koja podrazumeva i rušenje fontane koja je simbol Beograda, da bi na njeno mesto došla neka manja poput vodoskoka.

P3TpthO.jpg

3dTywgu.jpg

@Stefan28 I više od toga. Treba da zahvalite predsedniku što misli na studente. :D

Neka bar Vučić zameni Pašićev spomenik svojim i biće kompletna rekonstrukcija.

Time se bavi gradsko rukovodstvo, a ne Vučić. Za neki Vučićev trg, moraće da se pričeka, možda ga dobiju buduće generacije u znak sećanja na njega, ako bude zaslužio.

Time se bavi gradsko rukovodstvo, a ne Vučić. Za neki Vučićev trg, moraće da se pričeka, možda ga dobiju buduće generacije u znak sećanja na njega, ako bude zaslužio.

Boze sacivaj i sakloni 🙄

Pitam se ko je na vlasti u BGu 😂

Trenutno Privremeni organ Grada Beograda, koga čine predsednik Aleksandar Šapić i Aleksandar Mirković, Nikola Nikodijević, Vladimir Obradović i Dobrica Veselinović i tako do izbora. Posle ćemo videti ko će biti na vlasti, zavisi koga odaberemo. :D

Jedino Konstrakta može da pobedi Vučića na izborima.

Pokahontas pa naravno, ovde ni Sloba nije u potpunosti bacen na smetliste istorije, ne verujem ni da ce ovaj lose da prodje

Last edited:
Back