Zvezde Forum Song Contest-a

Mislio sam da je prošla u finale. :( Sad sam pogledao da se podsetim: 8p sam joj dao. Ne bi pomoglo i 12 da sam joj dao. :(

Joj Bože ovo mi ostalo na Vimeu. Kako sam se usudio tada da se igram sa životom, mogla je BIA da me nađe po IP adresi. Pogledajte pa ću za koji dan da obrišem. Nisam ni stigao da objavim na svom prethodnom FSC-u. Nije stiglo da se izrenderuje, ali sam nakon dan-dva bio okačio. Uključenje co-hosta, Bojane Mihrimah ispred grin ruma. Tad smo svi dobijali po 100 evra. :( Sad samo penzioneri po 20 000 dinara.

Evo moje Foxice sa pesmom koja je trebala nekada ići na FSC pre xy godina.

Jako jako dobra pesma i još jedan sramni neprolazak.

Najžalije mi je, pored Phantograma, neulazak u finale:
The Neighbourhood Sweater weather (sramota za ovako dobru pesmu koja mi je i danas na repeatu)
Coldplay Fix you (najbolja njihova pesma i jedna od mojih najomiljenijih ikada)
Oscar and the Wolf Joaquim (atmosfera je sve)
Bastille Oblivion (emocija).

Ovih dana intenzivno slušam svoju prvu pobedničku pesmu, ironija koliko spot ima veze sa onim čime se sad bavim. Baš mi draga pesma.

Nastavak slušanja propuštenih izdanja...

238. Winners at War (org. Destry94)
Amir feat. Indila - Carrousel (MilanB)
Annalisa - Tsunami (Ro97)
Bad Omens - Like a villain (Djole89)
Evanescence - Going Under (Vax'ildan)
Brandon Flowers - Only the young (Ivana)
Sia - Bird set free (Niko)
Within Temptation - Don't pray for me (zeleni)

Većinu pjesama sam znala, ali su mi sve redom drage pjesme, posebno Only the Young. ❤️ Čini se kao dosta jako izdanje za moj ukus.

Donosimo sveže glasine iz DFR Petarstana koje su sinoć uzburkale javnost. Naime, šuška se da će sledeće tri pesme ući u uživ krug za Drugu šansu. Iako konačne odluke još uvek nema, jer je za istu i rano, iz izvora bliskom urednicima zabavnog programa TVP saznajemo da su to:

Alba August - Lights

InvVC4M.png

The Motans - August

NxitLBD.png

Mauvais Oeil - Mektoub

5uGWI57.png

Back