Kako se danas osećate?

Bio sam danas da se slikam za novi pasoš; uvek ispadnem katastrofa na slikama za lična dokumenta... Neka lokalna radio stanica cepa narodnjake.. Uđem u kabinu i napravim uvežbanu facu kad krene sa radija ... Ja sam intergalaktik i tako me uhvati neki grč... Očekujem najveći užas od slike.. :( Karma je kučka :(
Ne brini i meni je slika i za lk i za pasoš uvek ne daj Bože nikome, kao robijaška, samo mi zatvorski broj fali i da se kompletira.. 🤐 Ali koliko vidim većini je.. Ne znam šta je sa tim slikama.. 😬🤨

Svaku put kad je pogledam setiću se Karleuše kako vrišti: "Ja sam intergalaktik..." :(

Kako da se osećam na temperaturi od 22 u decembru. A što je najgore sutra samo 5

catholic eli wallach GIF

Gospode, zašto slike koje zakačim preko telefona budu ovoliko enormne kad otvorim forum na kompu? :D

Sneg je tu, negde popodne kad temperatura malo skoči, krene da se topi, taman pred mrak pa se odmah sva voda zaledi. Ne izlazim napolje već treći dan, jedva držim balans i bez klizavih površina.

Kad dođeš kući, poručiš hranu, jedva čekaš da stigne, i ono dođe pogrešna porudžbina.. 😤😤😤 Znači, da pobesniš kao furija...

Pa šta ti je stiglo? Je l' bar ukusno?

Pa šta ti je stiglo? Je l' bar ukusno?
Pogrešan skroz sushi box, pogrešna salata, jedino hrskava piletina je tačno.. 😤 Glovo je kriv tako da je vraćen novac za sve netačno dostavljeno, odnosno glovo kredit za sledeću porudžbinu..

Vrv je poručio jastoga u umaku od kapara i novozelandske ovce, a poslali mu jastoga u umaku od kapara i grenlandske ovce. A grenlandske ovce su opšte poznato žilave
Je l' si probao novozelandsku i/ili grenlandsku ovcu? :D

Osećam se siromašnije za 25 evra koje sam dao na kartu za Smosh Live event večeras ali u isto vreme jedva čekam

• Love
Reactions: Mrm
Ja sam smoren do zla boga. Osećam se kao Šeldon iz Big Bang Theory kad ga nateraju da ode na godišnji, bukvalno ista situacija. Nikome ne odgovara da ne radim ove nedelje, ni meni, ni mom timu, ni mom šefu, ali HR bi pre umro nego dozvolio da prenesem par dana godišnjeg na sledeću godinu...

I ja isto, generalno od ponedeljka sam kao pregažen, bez volje, energije, ičega. Ne podnosim ovaj zimski period, čista depresija.

Back