Upravo pročitao:Meni je Coolinda baš cool bila!Najbolja i najharizmatičnija od svih hrvatskih predsednika - žena carica!
S druge strane, Jadranka Kosor mi je sinonimza odvratnost.![]()
Upravo pročitao:Meni je Coolinda baš cool bila!Najbolja i najharizmatičnija od svih hrvatskih predsednika - žena carica!
Da tako su kod nas trazili ocitane LK za sve clanove birackih odbora.Ok, traže neke opštine koje namerno zakeraju posebno opoziciji i posebno SPN opoziciji, jer njih baš ne voli SNS i očitane čipovane lk ili kopije lk bez čipa...
Pa ne znam..Meni je Coolinda baš cool bila!Najbolja i najharizmatičnija od svih hrvatskih predsednika - žena carica!
Ova slika je tako moćna, dok gleda u njegovu kancelarijuBez obzira na moje lose misljenje o Tadicu sada, pokazao je svoju moralnu velicinu i ljudskost kada je posetio onog pacova Tomu koji je imao lazan strajk gladju, pa kad se skolne kamere pojede pljeskavicu.
A sada jedna zena, majka, ne moze da ustane iz kreveta, nalazi se preko puta Predsednistva i ovaj monstrum ne zeli da je poseti vec salje poltrone na Pink da likuju nad njenim strajkom gladju. Zelim bukvalno da im narod sudi na sred Terazija.
Zato što RIK ništa neće plaćati u ovoj godini.. Ni ja neću dobiti naknade za rad na izborima u ovoj godini..Da tako su kod nas trazili ocitane LK za sve clanove birackih odbora.
Sreca u nesreci da je zena u opstini sa kojom saradjujemo bila dugogodisnji clan DS, pa mozda zbog starih simpatija hoce malo da izadje u susret i da nas priceka da sve podatke skupimo.
Poređenje ti apsolutno nije na mestu.Ako mi je Kolinda i njema partija cool, onda po toj logici mi moraju biti cool i SRS na primer, ili recimo Vacićeva desnica hah
Hmm....Poređenje ti apsolutno nije na mestu.
Čekaj ti si sada shvatio da je Sima Spasić luud??Auuu totalno je otišao, nepovezano piše, baš je šiznuo skroz... :/
Konstruktore, saberi se...Čekaj ti si sada shvatio da je Sima Spasić luud??
Ja bukvalno se ne mogu setiti da li sam jednom u životu od njega čuo nešto što zaista ima smisla, umesto u zatvoru ili ludnici, siledžiju gledamo na ulici kako moli Vučićevića da ne ideee u zatvor, lol
UAli mene zabrinjava mutava Evropa koja da zadatak Vucicu (npr. priznaj sada tablice) i onda im je sve potaman. On njih ucenjuje mesanjem Rusije u spoljnu politiku Srbije, a Evropa njega Kosovom, dok ce drustvo uskoro mozda imati prve zrtve ovog politickog sistema. Po meni je ovo vec bio alarm za neke sankcije, ali nista od toga.
i nakon toga dobili promenu imena, šlihtanje Bugarima, Albanske spomenike i povrh svega nikakav pomak u EU integracijamaUsu tačno znali kada i kako da pomognu da ode Gruevski i VMRO-DPMNE, ali ovde, slabo moj whisky..
![]()
Nemoj tako sjajno su prosli na evrovziji te godine kao i na decijoj evrovziji, ziri ih castio dvanaesticama, UK je bio najraspolozeniji za 12 poena Makedoniji secam se, a celu noc smo slusali sto je najbitnije: "12 points NORTH MACEDONIA" yeaaah...i nakon toga dobili promenu imena, šlihtanje Bugarima, Albanske spomenike i povrh svega nikakav pomak u EU integracijama![]()
Kina ovde vise ima ekonomski interes nego politicki, a i nisu na crnoj listi EU (jos uvek). Nasa zemlja svesno koketira sa Kremljom i posledice vec vidimo, njihova portparolka ili ko vec komentarise protest ispred gradske skupstine kao pokusaj Majdana, nimalo naivna situacija...mislim da ih Vučić više plaši Kinezima, bar u zadnje vreme
to je sada jača pretnja, preko deonice autoputa uveli CG u ivicu dužničkog ropstva, pokupovali Afriku, dosta Južne Amerike i Azije, pa i luku u Pireju...
jbg, tampon zona ćemo uvek bitiKina ovde vise ima ekonomski interes nego politicki, a i nisu na crnoj listi EU (jos uvek). Nasa zemlja svesno koketira sa Kremljom i posledice vec vidimo, njihova portporarolka ili ko vec komentarise protest ispred gradske skupstine kao pokusaj Majdana, nimalo naivna situacija...