Izbori

Ok, traže neke opštine koje namerno zakeraju posebno opoziciji i posebno SPN opoziciji, jer njih baš ne voli SNS i očitane čipovane lk ili kopije lk bez čipa...
Da tako su kod nas trazili ocitane LK za sve clanove birackih odbora.
Sreca u nesreci da je zena u opstini sa kojom saradjujemo bila dugogodisnji clan DS, pa mozda zbog starih simpatija hoce malo da izadje u susret i da nas priceka da sve podatke skupimo.

• Like
Reactions: Mrm
Meni je Coolinda baš cool bila! :love: Najbolja i najharizmatičnija od svih hrvatskih predsednika - žena carica!
S druge strane, Jadranka Kosor mi je sinonimza odvratnost. :sick:
Pa ne znam..
Nekako mi ustaše baš i nisu cool likovi, njena partija kao i stavovi partije nikako ne mogu biti cool..
Ako mi je Kolinda i njema partija cool, onda po toj logici mi moraju biti cool i SRS na primer, ili recimo Vacićeva desnica hah

Bez obzira na moje lose misljenje o Tadicu sada, pokazao je svoju moralnu velicinu i ljudskost kada je posetio onog pacova Tomu koji je imao lazan strajk gladju, pa kad se skolne kamere pojede pljeskavicu.

A sada jedna zena, majka, ne moze da ustane iz kreveta, nalazi se preko puta Predsednistva i ovaj monstrum ne zeli da je poseti vec salje poltrone na Pink da likuju nad njenim strajkom gladju. Zelim bukvalno da im narod sudi na sred Terazija.
Ova slika je tako moćna, dok gleda u njegovu kancelariju :( Kakav bezdušnik ...

GB8YWtzW8AAA2Eh

Da tako su kod nas trazili ocitane LK za sve clanove birackih odbora.
Sreca u nesreci da je zena u opstini sa kojom saradjujemo bila dugogodisnji clan DS, pa mozda zbog starih simpatija hoce malo da izadje u susret i da nas priceka da sve podatke skupimo.
Zato što RIK ništa neće plaćati u ovoj godini.. Ni ja neću dobiti naknade za rad na izborima u ovoj godini.. :(
Sva sreća da ću dobiti max prekovremene inače je ovo baš povuci potegni novčano, pored računa za struju i ostalog..

Auuu totalno je otišao, nepovezano piše, baš je šiznuo skroz... :/

Poređenje ti apsolutno nije na mestu.
Hmm....
Setimo se da su odnosi Srbije i Hrvatske jedino bili makar korektni i solidni dok je ona bila tu, samo tada su Hrvati kod nas dolazili a Vucic i ekipa isli tamo, pa grljenje sa njom, pa romantični snimci gde se nalaze na onoj uličici, pa na mostu gde šmeker Vučić nosi cvećee??
Delovalo je konačno kao idilaa, i onda pukla Kolinda na izborima i ode svee uu..
Opet Vucic ne moze ici, oni ne dolaze nikada ovde, medijski rat i mrznja..
Tako da ipak slican se slicnom raduje do duse, ovaj Plenkovic iz msm idalje iste partije istih shvatanja kao Kolinda..

Auuu totalno je otišao, nepovezano piše, baš je šiznuo skroz... :/
Čekaj ti si sada shvatio da je Sima Spasić luud??
Ja bukvalno se ne mogu setiti da li sam jednom u životu od njega čuo nešto što zaista ima smisla, umesto u zatvoru ili ludnici, siledžiju gledamo na ulici kako moli Vučićevića da ne ideee u zatvor, lol

Čekaj ti si sada shvatio da je Sima Spasić luud??
Ja bukvalno se ne mogu setiti da li sam jednom u životu od njega čuo nešto što zaista ima smisla, umesto u zatvoru ili ludnici, siledžiju gledamo na ulici kako moli Vučićevića da ne ideee u zatvor, lol
Konstruktore, saberi se...
Samo sam rekao da je sve debelo "uznapredovalo", vidi se da je baš otišao..

Ali mene zabrinjava mutava Evropa koja da zadatak Vucicu (npr. priznaj sada tablice) i onda im je sve potaman. On njih ucenjuje mesanjem Rusije u spoljnu politiku Srbije, a Evropa njega Kosovom, dok ce drustvo uskoro mozda imati prve zrtve ovog politickog sistema. Po meni je ovo vec bio alarm za neke sankcije, ali nista od toga.

Ali mene zabrinjava mutava Evropa koja da zadatak Vucicu (npr. priznaj sada tablice) i onda im je sve potaman. On njih ucenjuje mesanjem Rusije u spoljnu politiku Srbije, a Evropa njega Kosovom, dok ce drustvo uskoro mozda imati prve zrtve ovog politickog sistema. Po meni je ovo vec bio alarm za neke sankcije, ali nista od toga.
U 🇲🇰 su tačno znali kada i kako da pomognu da ode Gruevski i VMRO-DPMNE, ali ovde, slabo moj whisky.. 🥺

mislim da ih Vučić više plaši Kinezima, bar u zadnje vreme

to je sada jača pretnja, preko deonice autoputa uveli CG na ivicu dužničkog ropstva, pokupovali Afriku, dosta Južne Amerike i Azije, pa i luku u Pireju...

U 🇲🇰 su tačno znali kada i kako da pomognu da ode Gruevski i VMRO-DPMNE, ali ovde, slabo moj whisky.. 🥺
i nakon toga dobili promenu imena, šlihtanje Bugarima, Albanske spomenike i povrh svega nikakav pomak u EU integracijama 😂

Na sve to vecina "opozicionih" partija, pokreta šta god u Srbiji su u fazonu kako ove koji protestvuju u Srbiji boli uvo za Kosovo ne bave se time, i kako spremaju nov Majdan i hoce naseg Vucica prepodobnog da sruse, kao Ruse drzavu time sto protiv ove vlasti protestvuju, a oni niti ce da protestvuju u ime opozicije, niti vlasti, oni bi da se j a da im ne udjee..

Ehh...

i nakon toga dobili promenu imena, šlihtanje Bugarima, Albanske spomenike i povrh svega nikakav pomak u EU integracijama 😂
Nemoj tako sjajno su prosli na evrovziji te godine kao i na decijoj evrovziji, ziri ih castio dvanaesticama, UK je bio najraspolozeniji za 12 poena Makedoniji secam se, a celu noc smo slusali sto je najbitnije: "12 points NORTH MACEDONIA" yeaaah...

mislim da ih Vučić više plaši Kinezima, bar u zadnje vreme

to je sada jača pretnja, preko deonice autoputa uveli CG u ivicu dužničkog ropstva, pokupovali Afriku, dosta Južne Amerike i Azije, pa i luku u Pireju...
Kina ovde vise ima ekonomski interes nego politicki, a i nisu na crnoj listi EU (jos uvek). Nasa zemlja svesno koketira sa Kremljom i posledice vec vidimo, njihova portparolka ili ko vec komentarise protest ispred gradske skupstine kao pokusaj Majdana, nimalo naivna situacija...

Makedonci su lajt primer da uvek može gore

Mada iskreno sendvičarija se trudi da postigne rekord u najgorem bez premca, za vreme Miloševića su neke vrste političkih i medijskih sloboda bile jače

Kina ovde vise ima ekonomski interes nego politicki, a i nisu na crnoj listi EU (jos uvek). Nasa zemlja svesno koketira sa Kremljom i posledice vec vidimo, njihova portporarolka ili ko vec komentarise protest ispred gradske skupstine kao pokusaj Majdana, nimalo naivna situacija...
jbg, tampon zona ćemo uvek biti

meni je veći problem to što odgovara i Rusima i Amerima, to znači da nešto opasno smrdi. Radije bih da ne odgovara nikome iskreno...

Back