rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ta neowau dizajnerka Nevena Ivanović je stvarno bila pogodak za Božovićku, meni je ono njeno izdanje na orange carpetu bilo predobro.
I 2018. su izgledali ok sa njom, naročito Iva Banićević, ali me scenski kostimi nisu baÅ” neÅ”to kupili.

Samo neka drže podalje Srđana Vekića, ukoliko je joÅ” uvek na RTS, jer ono sa Bogićevićkom je bio cirkus+zločin. Konstraktu nema teorije da nateraju na bilo Å”ta Å”to ona ne smatra vizuelno prihvatljivim, i tu sam potpuno miran :)

Da, Nevena Ivanović se zove dizajnerka, uvek zaboravim. Zar nije i Božović sad Ivanović? 😁

Screenshot_20220322-163435_Chrome.webp
padobrosta-pa.gif

Na ESC youtube kanalu postavili zvanican recap svih 40 pesama, a u komentarima Srbija skoro svima u TOP10 :D
Realno po samim pesmama ovo mi je jedna od najslabijih godina unazad dugo, dugo a fala Bogu da smo malo otiŔli baŔ sad u eksperimentalno jer ce se izdvojiti. Kako ce proci, videcemo. Kod publike očekujem mnogo viŔe poena nego kod žirija jer poznato je da žiri standardno neke zemlje (ne pesme) godinama forsira visokim poenima dok neke redovno sabotira ma kakvu pesmu poslali. Sto se kladionica tiče isto sto mislim za žiri to mislim i za njih i u objektivnost kladionica ni najmanje ne verujem posebno ne pre proba kad krecu bas ozbiljnije uplate.

Meni to srbijanski ne smeta, moraju da naglase da je predstavnica države Srbije. :D

Back