Da, udato prezime.Da, Nevena IvanoviÄ se zove dizajnerka, uvek zaboravim. Zar nije i BožoviÄ sad IvanoviÄ?![]()
Ali i slika milion, wowKonstrakta milionerka od 5. marta na ovamo postala - i to viŔe puta.
RTS kanal, pf snimak: 11,1 mil.
ESC kanal, spot: 1,08
Triptih: 1,01
ESC kanal, nastup: 1,6
RTS kanal, slika: 1
Pa dominacija.
Realno po samim pesmama ovo mi je jedna od najslabijih godina unazad dugo, dugo a fala Bogu da smo malo otiÅ”li baÅ” sad u eksperimentalno jer ce se izdvojiti. Kako ce proci, videcemo. Kod publike oÄekujem mnogo viÅ”e poena nego kod žirija jer poznato je da žiri standardno neke zemlje (ne pesme) godinama forsira visokim poenima dok neke redovno sabotira ma kakvu pesmu poslali. Sto se kladionica tiÄe isto sto mislim za žiri to mislim i za njih i u objektivnost kladionica ni najmanje ne verujem posebno ne pre proba kad krecu bas ozbiljnije uplate.Na ESC youtube kanalu postavili zvanican recap svih 40 pesama, a u komentarima Srbija skoro svima u TOP10![]()
Joj hvala Bogu pa je rekao SRPSKOM predstavnicom, a ne SrBiJaNsKoMEvrovizijska pobednica Konstrakta dala je intervju u Dnevniku Nove HR.![]()