Ma sve ja to razumem, ali su Litvanci previse ostrašćeni, nekako su se najviše od svih primili na sve to kada počeo rat u evroligi u kosarci ističu zastavu Ukrajine i teraju sve koji gostuju u Litvaniji da drži zastavu Ukrajine na kojoj piše stop war, takodje svuda zastava Ukrajine, bukvalno nema litvanske zastave u hali, a ima ukrajinske, zapravo oni su vise u fazonu rekao bih navijacki gledaju na to, realno ne vole Ruse logično i onda drže stranu, deluje kao da nisu iskreno u fazonu: "Širimo ljubav da sve ovo stane, volim oUkrajinu bla bla", već su u fazonu da kao da agresivno i žele da bude nesto bzv kako bi svoje parole politicke isticali u prvi plan i stali na jednu stranu uvek.. i zastave Amerike i NATO-a su imali u hali kada nasi timovi gostuju, provocirali su nas..Ne, nego su usko povezani istorijski, kulturno itd..
Čitaj malo o istoriji Ukrajine, Rusije, baltičkih zemalja, Poljske, pa će ti biti jasnije malo neke stvari, ali pravu istoriju od naučnika, može i ruskih, ne ovo što nam sada "plasiraju" svakojake gluposti i izopačene teorije..Ma sve ja to razumem, ali su Litvanci previse ostrašćeni, nekako su se najviše od svih primili na sve to kada počeo rat u evroligi u kosarci ističu zastavu Ukrajine i teraju sve koji gostuju u Litvaniji da drži zastavu Ukrajine na kojoj piše stop war, takodje svuda zastava Ukrajine, bukvalno nema litvanske zastave u hali, a ima ukrajinske, zapravo oni su vise u fazonu rekao bih navijacki gledaju na to, realno ne vole Ruse logično i onda drže stranu, deluje kao da nisu iskreno u fazonu: "Širimo ljubav da sve ovo stane, volim oUkrajinu bla bla", već su u fazonu da kao da agresivno i žele da bude nesto bzv kako bi svoje parole politicke isticali u prvi plan i stali na jednu stranu uvek.. i zastave Amerike i NATO-a su imali u hali kada nasi timovi gostuju, provocirali su nas..
Ma iskreno mene boli uvo, zašto bih se ja mešao i stajao na nečiju stranu, znači šta sad ja treba da kupim rusku zastavu i odem u arenu da gledam kosarku i navijam sa ruskom zastavom ili jos bolje, da klubovi nasi kupe ogromne ruske zastave i stave na sred i parketa i tribina i rasire i kazu igracima, hajdee drzi zastavu gde pise stop war ili molitva za zrtve itd, mislim ne vidim smisao ni ovo za Izrael i Palestinu, valjda je logicno da ti žališ svakoga, logicno je da svako nevin ko izgubi život i ko bude ubijen da ga svi žalimo, zašto svuda jebena politika mora biti upletena ne kontam??Čitaj malo o istoriji Ukrajine, Rusije, baltičkih zemalja, Poljske, pa će ti biti jasnije malo neke stvari, ali pravu istoriju od naučnika, može i ruskih, ne ovo što nam sada "plasiraju" svakojake gluposti i izopačene teorije..![]()
Mrme to jeste istina, ali da li sam ja negde napisao da bih ja to radio i da je to pozitivno?Pa kod nas i donose ruske zastave na razna mesta lol
To nije bio natpis stop war samo, vec je bila ogromna ukrajinska zastava koju svi drze, takodje na velikom video bimu je ista zastava, u publici te zastave, a domacin klub iz LITVANIJE, nigde litvanske zastave, cak ni igraci iz te zemlje ne igraju za njih, ok je po mom misljenju imati minut cutanja, cak i svaki mec ako postuju zrtve imati minut cutanja, ali opet ne treba sport i politiku mesati, ja nisam ni za ukrajinske ni ruske zastave, a najgore sto se dogodili je pobeda Ukrajine na evrovziji ne cak iz sazaljenja(jer druge zemlje ovih godina koje su u ratu niti su pobedjivale na festivalima niti se o njima govorilo toliko niti isticale), vec je to iskljucivo zato sto je u pitanju takva sila poput Rusije, dok vezano za Izrael i Palestinu je manja frka u medijima i sve oko toga(mada Izrael je pobedio isto iz sazaljenja secate se i zbog politike 2018.godine), takodje Jermenija Azerbejdzan nije bila halabuka(mada je pobedila Jermenija na decijoj odmah nakon povratka na evrovziju posle rata).."Primoravati" nekog da kaže "Stop war" je u ovakvoj situaciji u svetu da kažemo i "pozitivno", nažalost..
Svakako jezivo, slažem se..Stop the war bi u tom slučaju trebalo da se odnosi i na Palestinu, Siriju, Jemen.... Znaš ono, mrzimo Ruse i više od Ukrajinaca pa hajde da glumimo većeg katolika od pape.S druge strane Izraelci su nam simpa pa onda sve to što se dešava u Palestini i nijetako strašno. Jeste da su Ješe pobile skoro 10.000 dece u Pojasu Gaze, ali znate ipak su njihove porodice višečlane pa to nije toliko tragično. Čitao sam doslovno ovakve komentare ljudi koji su najglasniji u osudama Ruskog genocida po Ukrajini
Litvanci pokušaj da ne istakneš ukrajinsku zastavu 5 minuta izazov (NEMOGUĆE)
Luktelk je super
preko noći izletele dve dobre litvanske pesme
većina iz prvog polufinala, ima ih 5Jesu li zvanično izašle Litvanske pesme?