Offtopic

1. Pavlaka, ketchup, paradajz
2. Naravno da ne
3. Nemam čudnih kombinacija kada je hrana u pitanju. Peanut butter and jelly je standardna kombinacija, ne znam što je ljudi navode kao čudno.

Nisam siguran gde da pitam, a da ne bude off-topic, pa kontam najbolje u... Offtopic. 😬

Da li se negde može naći snimak finala ESC 2022 sa Duškinim komentarima (tačnije, samo glasanje me interesuje)? Pokušavao sam bezuspešno iks puta, a ono je bilo presmešno.

Ljudi jedan od bivših forumaša pita da li će se opet organizovati karaoke u nekim od tržnih centara? (ne znam o čemu se radi, samo prenosim pitanje xD)

Za sada nije poznato. Ako bude mogućnosti da se organizuje, javićemo blagovremeno.

Pa niste samo ti i Stefan srodne duše ovde (nije nužno emotivan kontekst)

1. Koje priloge stavljate u pljeskavicu?
2. Da li stavljate majonez na picu?
3. Čudna kombinacija hrane koju volite?
1. Paradajz, krastavce, luk, majonez, senf, urnebes, ljuta paprika, pavlaka, tzatziki. Ne sve uvek zajedno, vec kako mi dodje u trenutku. Ali urnebes i ljuta paprika uvek.
2. Da
3. Havajska pica, snicla sa sosom od brusnice

Zovu me pomijara

Sad ide još jedno zgražavanje, volim da stavim kikiriki salatu na picu, ili susam. Goveđi namaz je No 1 😍 Probajte u "Popaju" picu kada dođete u Pančevo i stavite neki namaz preko. Nije kao Bucko ali je vrh.

• Like
Reactions: Mrm
Sad ide još jedno zgražavanje, volim da stavim kikiriki salatu na picu, ili susam. Goveđi namaz je No 1 😍 Probajte u "Popaju" picu kada dođete u Pančevo i stavite neki namaz preko. Nije kao Bucko ali je vrh.
UFff meni je popaj vrh

Kod nas u Herc skoro svi jedu picu s majonezom (osim onih koji ne vole majonezu). Kad naručiš picu dobiješ i majonezu, to se ne pita 😂 Ja sam jednom u Zg kad sam isao u pizzeriu nosio majonezu u džepu jer znam da je neće imati 😅

Kod nas u Herc skoro svi jedu picu s majonezom (osim onih koji ne vole majonezu). Kad naručiš picu dobiješ i majonezu, to se ne pita 😂 Ja sam jednom u Zg kad sam isao u pizzeriu nosio majonezu u džepu jer znam da je neće imati 😅
Odakle si ti iz Hercegovine?? 🤩

Nisam 😁

Bio si u Širokom? 😳
Nisam... A što bi bilo čudno da jesam hahah :D mislim da smo jednom prošli tuda noću, išao sam za Livno, a možda i nismo išli tuda..
Nisam ni u Mostaru bio kako treba, bio sam na nekom takmičenju u modernom plesu samo, ali ništa nisam obišao.. To ću morati, stvarnoo, bruka..

Back