Kud im se nije omašio taj jedan poen.
A inace je Blanche bilo fanatsticno uzivo!I meni se sve više sviđa. Ne znam kakva je live, ali ovo jednostavno mora uživo da bude maltene kao u studijskoj verziji, inače grl baj.
Obožavam.TVP kao punopravni clan I Bi Jua..
Daleko od toga, pogotovo u pf. U finalu znatno bolja, ali verujem da je na dobar plasman uticao u status favorita, što kod Lune nije slučaj.A inace je Blanche bilo fanatsticno uzivo!![]()
Blanka je bila konstanto na ivici za kvalifikaciju po kladionicama...a u Lverpulu se o njoj pricalo mahom kao o nekom ne nece u finale, na kraju je bila 3. u pf..videcemo...Daleko od toga, pogotovo u pf. U finalu znatno bolja, ali verujem da je na dobar plasman uticao u status favorita, što kod Lune nije slučaj.
Ma ja mislio da misliš na Belgijanku Blanche iz 2017.Blanka je bila konstanto na ivici za kvalifikaciju po kladionicama...a u Lverpulu se o njoj pricalo mahom kao o nekom ne nece u finale, na kraju je bila 3. u pf..videcemo...
Zanimljiva pojava samo da je jača pesma..Koliko mi se dopada stil oblačenja, svi stajlinzi koje sam video su joj vrhunski...izgleda da ima i love, neki komadi grderobe koje sam video su baš skupi!
u svakom slučaju svetski...
mene podseća na Zara Larsson malo....Zanimljiva pojava samo da je jača pesma..