rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ok, jedna članica žirija (predstavnica publike) je veliki fan Konstrakte, opisuje pesmu kao umetnički performans i čak je išla njena hajpovana reakcija dok su slušali pesmu, radila je koreografiju i bila presrećna. 2 člana stručnog žirija ne razumeju pesmu i kažu da im je bilo dosadno u jednom trenutku (gledali su music video). Uglavnom se stručni žiri slaže da je za finale, ali ne za sam vrh. I voditeljka je objasnila da je pesma kritika na zdravstveni sistem Srbije (ne znam zašto se hvataju samo za to) na šta je jedan član žirija ironično rekao da je to sexy tema lol

Spot nažalost na prvu loptu može da dâ efekat dosadnosti i nerazumevanja, naročito kod stranaca. Dobro je što će žiri gledati nastup...

Meni je Strejndž ok, ali nisam imao neka velika očekivanja... Vidim da im je multiverzum dobra fora da dovedu koga god hoće u filmove...

Spot nažalost na prvu loptu može da dâ efekat dosadnosti i nerazumevanja, naročito kod stranaca. Dobro je što će žiri gledati nastup...

Meni je Strejndž ok, ali nisam imao neka velika očekivanja... Vidim da im je multiverzum dobra fora da dovedu koga god hoće u filmove...
Pa i meni je okej, ali ne zadovoljam se s time jer sam imao visoka očekivanja. Dosta stvari mi se nije svidelo i mislim da taj "madness" iz naslova fali, nisam ga primetio.

0yQSjBQ.jpg
BOSSTRAKTA

Oni koji vole pesmu bas je vole, oni ce i glasati. To je bitno. Ovi sto nam predvidjaju los plasman kao argument navode da pesma nece rezonovati sa svima. Kratak spoj u glavi

Pa mi smo na ovim mestima bili potpuno nebitni zadnjih godina pa smo bili u finalu, Hurricane i TOP 15. Sad smo mnooooogo zapazeniji. Ne moze da se poredi..

Ali ima tu i mladjih fanova koji ESC prate zadnjih par godina i nisu ni navikli da Srbija bude u TOP 10.

Ali Sanja je bila bolje plasirana na kladionicama jer je Bojana bila deseta pa je onda to neki refleks.

Secam se da je Sanja bila kao sad Poljska sedma osma na kladionicama, a mislim da ce i Poljska proci slicno kao Srbija tada

Ma na kladionice do polufinala se ne mozes osloniti. Nakon polufinala Sanja je bas pala na kladionicama, to su dobro predvideli. Ali Bojanu su precenili, digao se hajp za top 3, a kad je krenulo glasanje izduvao se balon

ja imam osecaj da cmeo posle polfinala biti u top 5.pasti sigurno necemo ,garantujem!

A top 3 na dan finala, a u toku predsezone bila je i predzadnja :ROFLMAO: Mislim da je to bio najveci skok u istoriji evrovizijskih kladjenja

A top 3 na dan finala, a u toku predsezone bila je i predzadnja :ROFLMAO: Mislim da je to bio najveci skok u istoriji evrovizijskih kladjenja
Rekao bih da je to Irska 2018, slicna situacija, a i Litvanija te godine je izdivljala posle PF

Back