Stefan28
Ekspert
Kad smo kod toga, iako nije tema, baš me razočarao film.A gde je ovde Španija? Oprostite ako sam obnevideo, gledao sam Dr Strejndža![]()

Kad smo kod toga, iako nije tema, baš me razočarao film.A gde je ovde Španija? Oprostite ako sam obnevideo, gledao sam Dr Strejndža![]()
Pa i meni je okej, ali ne zadovoljam se s time jer sam imao visoka očekivanja. Dosta stvari mi se nije svidelo i mislim da taj "madness" iz naslova fali, nisam ga primetio.Spot nažalost na prvu loptu može da dâ efekat dosadnosti i nerazumevanja, naročito kod stranaca. Dobro je što će žiri gledati nastup...
Meni je Strejndž ok, ali nisam imao neka velika očekivanja... Vidim da im je multiverzum dobra fora da dovedu koga god hoće u filmove...
Nisu oni mnogo relevantni, više je emisija zabavnog karaktera, pa pokušavaju da budu duhoviti. I da, neko je rekao da jedva čeka da cela arena tapše s Konstraktom.Joj svake godine mi se gadi taj norveški žiri i njihovi umobolni komentari.
BOSSTRAKTA
Rekao bih da je to Irska 2018, slicna situacija, a i Litvanija te godine je izdivljala posle PFA top 3 na dan finala, a u toku predsezone bila je i predzadnjaMislim da je to bio najveci skok u istoriji evrovizijskih kladjenja