266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Nekako imam više afiniteta ka južnom ritmu, al ima i severni deo dobre stvari. Jesu generika, al bude i kvalitetne keči generike.

Ma samo Eladha i ništa drugo!!

Sa Grcima sam najbolje plasmane ostvario, čini mi se dva top 10 i jedna pobeda ovako sad na slepo.

A doctor who vec rekao da je dosao po trecu pobedu u 2 meseca, znaci poslao grke. Dobro

Ma ne, ljudima se nije slušao cijeli FSC sa samo hebrejskom muzikom lol 😌 😌 😌
Prijavljeni:

1. Piceza
2. Endrega
3. NSTS
4. Marko

🙏
Hvala lepo sto si me izostavio. 😤
To mi je bio prvi FSC i bio sam odusevljen kako je sve to izgledalo (sem rezultata), onako kako je Destry94 napisao. Tada sam glasao na kraju godine za najorganizaciju (dodelivsi max. 5 poena). A pobednicka pesma Amir Dadon - Boi nedaber beneinu mi je i dalje jedna od najboljih pobednika.

A sto se tice balada, volim balade, pa jos onako dramaticne, tako da mi je svejedno odakle poticu.

Tinte, ti si zbog tolikog hvaljenja tog našeg FSC-a već odavno postao počasni stanovnik Markylanda ☝️

Bože, uz ovakav oblik teritorija Vaše države, nije ni čudno što Vam je glavna privredna grana seks turizam😌😌
Svi vole da se omrse na ostrvu, znamo sve tajne ko s kim kako gde, javna tajna.

Tinte, ti si zbog tolikog hvaljenja tog našeg FSC-a već odavno postao počasni stanovnik Markylanda ☝️
Ostao sam bez teksta. 🤐😍

Jedno je sigurno. Otkako mi je komsiluk odustao, izbacen, pauzira sa FSC-a meni je procvetalo. 😅

Moja teritorija je u grupi onih u koje neke druge zemlje "penetriraju" :sneaky: Kao što je Svetislav Basara u knjizi Jugonostalgija slikovito opisao geografski položaj Hrvatske i Bosne - nešto otprilike da to izgleda tako kao da je Hr opkoračila nogama BiH...

Back