Nije pitanje šta sam poslao nego šta sam dobio kao zadatak!A doctor who vec rekao da je dosao po trecu pobedu u 2 meseca, znaci poslao grke. Dobro
Ja kada ste mi izbacili Odelly i StefanosaPa ono, svaka čast ljudima iz tog polufinala na neukusu.
Za Odelly i dalje ne verujem da je ispala. A Stefanoss nažalost nije bio po mom ukusu.Ja kada ste mi izbacili Odelly i Stefanosa
Ma ne, ljudima se nije slušao cijeli FSC sa samo hebrejskom muzikom lol![]()
![]()
![]()
Hvala lepo sto si me izostavio.Prijavljeni:
1. Piceza
2. Endrega
3. NSTS
4. Marko
![]()
@Stole kad ću dočekati moj aradomVidi se da smo u letnjem vajbu kad idemo s ostrva na ostrvo da bismo organizovali FSC! Ovog puta učimo domorodački jezik makrygildystanski.
Ko će da okupira zemlje koje su izgubile status državnosti na Forum Song Contestu?
View attachment 24002
Odmah severno od Bebilenda je Rolex sa onakvim oblikom. Ne znam šta treba da pomislimo!Bože, uz ovakav oblik teritorija Vaše države, nije ni čudno što Vam je glavna privredna grana seks turizam![]()
Svi vole da se omrse na ostrvu, znamo sve tajne ko s kim kako gde, javna tajna.Bože, uz ovakav oblik teritorija Vaše države, nije ni čudno što Vam je glavna privredna grana seks turizam![]()
Ostao sam bez teksta.Tinte, ti si zbog tolikog hvaljenja tog našeg FSC-a već odavno postao počasni stanovnik Markylanda![]()