Kakvi su krš uslovi na scenu u Italiji, premalo vremena da se razmisli i osmisli u datim i novonastalim okolnostima, Konstrakta i tim su izvukli maksimum koji se mogao izvuci. Rad kamere i brzi kadrovi iz Bg-a mi baš fale, no’ nije do našeg tima očigledno i njima kapa dole ove godine.

Meni je zvučala jako dobro a žena sa 43 da ima bolji make up i sredjenije izgleda u uniformi medic. sestre, od sinoć jedva umivenih i očešljanih holandjanke i grkinje mi je još malo pa fascinantno. Holandija mi jeste favorit ali brate sem pudera malo , bolesno mi izgleda. Isto i grkinja.
Elem, Konstrakta je bila super večeras, stegnuta malo što je i logično i ono što meni jedino fali večeras je da se sama Konstrakta opusti, više pojača mimiku posebno što se pogleda tiče .
U tom smislu daleko njen najbolji performans mi je bio u Zagrebu a najjači deo mi je bio pokret glavom ulevo na ,,uvećana slezina, uvećana slezina “ i deo ,,pas i ja”.

Sve u svemu, odlično je za žiri probu a moje mišljenje o žiriju i očekivanja u finalu se ne menjaju ( ne vidim razlog da u njemu ne budemo), tako da pristrasnost i glasanje po ključu ostaje sa akcentom na finalno glasanje (pre svega politička podobnosti zemlje a ne sama pesma, originalnost i sve oko nje).
I kao što neko gore reče, mogu biti samo pozitivno iznenadjen što se glasova publike tiče a bice ih i mimo dijaspore i komšija ovog puta. U to nekako čvrsto verujem a sam rezultat me ne opterecuje ni najmanje. Napred umetnice naša, ljubim ti dušu.