rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Samo se nadam da necemo proci kod "obicnih" gledatelja koji prvi put cuju pesmu sa wtf sta je ovo, da nece razumeti koncept. Jer ne verujem da ce sada ici u istrazivanje i da analiziraju pesmu i sta je Konstrakta htela reci, ali ja se nadam da ce im privuci paznju ipak nastup i da ce potegnuti za telefone. Treba reci da je ovaj instrumental jako dobar, melodija je jako fina.

Pa i bio joj je osetno jači aplauz u presu nego za Švedsku.
Ali stvarno me ne radi žiriranje rendom polunovinara, dosadna mi je ta priča Majo.

Kakvi su krš uslovi na scenu u Italiji, premalo vremena da se razmisli i osmisli u datim i novonastalim okolnostima, Konstrakta i tim su izvukli maksimum koji se mogao izvuci. Rad kamere i brzi kadrovi iz Bg-a mi baš fale, no’ nije do našeg tima očigledno i njima kapa dole ove godine. 🤝
Meni je zvučala jako dobro a žena sa 43 da ima bolji make up i sredjenije izgleda u uniformi medic. sestre, od sinoć jedva umivenih i očešljanih holandjanke i grkinje mi je još malo pa fascinantno. Holandija mi jeste favorit ali brate sem pudera malo , bolesno mi izgleda. Isto i grkinja.
Elem, Konstrakta je bila super večeras, stegnuta malo što je i logično i ono što meni jedino fali večeras je da se sama Konstrakta opusti, više pojača mimiku posebno što se pogleda tiče .
U tom smislu daleko njen najbolji performans mi je bio u Zagrebu a najjači deo mi je bio pokret glavom ulevo na ,,uvećana slezina, uvećana slezina “ i deo ,,pas i ja”.😂🤝
Sve u svemu, odlično je za žiri probu a moje mišljenje o žiriju i očekivanja u finalu se ne menjaju ( ne vidim razlog da u njemu ne budemo), tako da pristrasnost i glasanje po ključu ostaje sa akcentom na finalno glasanje (pre svega politička podobnosti zemlje a ne sama pesma, originalnost i sve oko nje).
I kao što neko gore reče, mogu biti samo pozitivno iznenadjen što se glasova publike tiče a bice ih i mimo dijaspore i komšija ovog puta. U to nekako čvrsto verujem a sam rezultat me ne opterecuje ni najmanje. Napred umetnice naša, ljubim ti dušu. 🤩

Back