269. FSC | fsc fest.šŸ“

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopuÅ”teni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, Å”to slike, Å”to zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

āž”ļø Spisak pesama
Prijavljeni forumaŔi (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
Imao sam i ja u toj prapovijesti, 49. i 50. xD

Leo McSteamy Bebi i ja. Ja sam možda i prvi kojem je to poŔlo za rukom osim ako nije i Chinchonu pre mene.

Mislim da jeste, ali morala bih da pogledam spisak za izdanja, pođto ne znam napamet. :)

Namesto da on daje creature pesme, treba creature da daje njemu, da bi opet prosao u finale.

Lousia Johnson je sad potpuno nestala sa muzičke scene. Ne mogu da verujem da je i sa njom pobedio :D. Pobednica Britanskog X Faktora.

Fsc postoji da bi podrumare negde imale karijeru!

Leo McSteamy Bebi i ja. Ja sam možda i prvi kojem je to poŔlo za rukom osim ako nije i Chinchonu pre mene.
Koliko vidim, baÅ” vas je dosta bilo.
Chinchón (Yule) je pobedio na 2. i 3. izdanju, pa Denza na 5. i 6. (ponosan sam da lično poznajem obojicu! :D), Simon87 na 20. i 21, pa onda ti na 26. i 27. Zatim Bebi 49. i 50, Tetsujin 116. i 117, Leo 118. i 119, Etica na 123. i 124, McSteamy na 178. i 179. FSC-u.

SKANDAL NA INAUGURACIJI!!!

Arsenat izabrao novu Ŕeficu delegacije!!!
Vesna Rivas biće novo glavno lice delegacije Arsenata!
Mira Škorić izglasana za novu predsednicu upravog odbora delegacije!

676

Na svečanoj inauguraciji bio je prisutan veliki broj zvanica, gostiju iz drugih delegacija i novinarskih ekipa a izjavu od ove dve dame nismo mogli da dobijemo jer su se novoizabrane vladarke potukle u bekstejdžu.
Naime, Vesna je poludela kada je čula da je Mira izglasana za novu predsednicu upravnog odbora delegacije i koja će kao takva biti na čelu organa upravljanja, koji će između ostalog moći i da kontroliÅ”e, analizira i proverava svaki korak predsednika delegacije.
Vesnu je naime izabrao upravni odbor na čelu sa Jasminom Anom u trenutku dok je joÅ” trajalo 269. izdanje FSCa, ali je u međuvremenu u upravnom odboru organizovan puč te je za predsednika ovog organa danas izlasana većinom glasova Mira Å korić, koja je i ministarka unutraÅ”njih poslova Arsenata. Vesna je svesna da dok joj upravni odbor na čelu sa Mirom Å korić bude kontrolisao svaku odluku i rezultat neće za nju biti mira.
Da Vesni nije bilo pravo govori i to Å”to je nakon svečane ceremonije vikala na ostale članove upravnog odbora nazivajući ih "izdajnicima, jajarama i plačipičkama" ali ju je u tome prekinula Mira Å korić koja joj je na oči svih prisutnih zveknula Å”amarčinu.
Vesna je onda pokuŔala da uzvrati udarcima i čupanjem, ali je Mira izvukla piŔtolj i uzviknula "na obaraču su sada brzi prsti".
Dalji razvoj situacije nismo mogli da vidimo, jer je obezbeđenje sve prisutne goste uputilo u svečanu salu gde je priređena gala večera.​

889260_untitled-2-copy_f.jpg

Zamalo da česitam i da kažem da je Raye viŔe nego zaslužena, filharmonična pobednica sa fenomenalnom interpretacijom i naravno mojih 12 poena, kad ono... :LOL:
Pobedio je Poky i to je razlog za slavlje šŸŽ‰ takođe sa jako dobrom pesmom i profi nastupom! šŸ‘šŸ‘šŸ‘
Deseti je forumaŔ kome je poŔlo za rukom da spoji dve pobede.

Bravo Petre za temu i organizaciju - sve je bilo jako lepo i zanimljivo! :cool: Uzgred, ne mogu da verujem da je Etta toliko iŔutirana da ne bi ni u finale proŔla! o_O Zaslužila je daleko viŔe!

I ono jedino Ŕto joŔ nije valjalo je Ŕto su Vetusta Morla tako patosirani! :mad: Mislim da je pesma sjajna, odlična je intepretacija i sve je super zvučalo, jedino imam utisak da ovaj put niste bili za minimalističke nastupe... :cautious: Da su Ivana i Etica bile u prvom polufinalu, uveren sam da bi volele pesmu, ali ni to me ne bi mnogo približilo finalu.
Hvala doduŔe (skoro pa uvek) istim ljudima na poenima, naročito Cinqueu, pa Paučici i dracarysu, kao i ostalima na sitnijim bodovima.

Back