Fudbal

Za pola sata žreb za TSC i Borac. Postoje šanse da jednim od njih padne Čelzi iz prvog šešira.

Borac moze da prodje dalje, igraju borbeno, postoji neki postulat u igri. A TSC, bilo bi lepo bar da se njihov ucinak racuna za madjarski koeficijent.

Jedino sto ocekujem jeste da na stadion izleti Lepa Brena i izvede pocetni udarac.

Bravo za reprezentaciju protiv ovakve Spanije bod ko kuca .

Ne komentarišete utakmicu, a...?

Demotivisan sam stanjem u našoj reprezentaciji zbog svega što se dešava van terena sa Piksijem i samim tim nemam neku radost kad nas gledam. Drago mi je da su pobedili ali opet mi se ne sviđa stanje u kojem se nalazimo.

TSC ni od kuda odrao Lugano 4-1. Ono što (stari) Partizan nije mogao TSC očito može. Ili to ili im se posrećilo.

1:1... Protiv Danske će se odlučiti o našoj sudbini- baraž ili ostanak u Ligi A..

Cestitam nam sto smo obezbedili bar play off/out za A ligu, nakon 1:1 sa Svajcarcima. Danska je izgubila i u slucaju nase pobede protiv njih, bicemo drugi i ostanak u A ligi je siguran.
Hrvatska je ispustila da vec sada osigura 2. mesto. Poraz od Skotske (1:0) im je to onemogucilo.

Back