Dečja Pesma Evrovizije 2024

Ja se nadam da neće Francuzi opet pobediti. U tom slučaju neka uzme Jermenija ili Španija i Ukrajina. Ja navijam da pobedi Portugal.

I najužem krugu za pobjedu su po mom mišljenju Španija, Francuska, Estonija, Ukrajina i Portugal.

Mada, Portugal mi ne miriše nikako na pobjedu (Ne bi mi bilo krivo da pobijedi čisto jer takve pjesme ne pobjeđuju često ovdje, ali ne osjetim taj neki pobjednički vajb u pjesmi), a ukrajinska pjesma mi je previše basic iskreno. Španija ima veliku šansu da pobijedi jer su na domaćem terenu. Meni bi Estonija bila najzasluženiji pobjednik, a s obzirom da je ovo slaba godina ne bih isključio mogućnost.

Mene baš mrzi ovo da slušam. Možda bismo mogli neki listening party da napravimo, jedino bih tako lol

Mene baš mrzi ovo da slušam. Možda bismo mogli neki listening party da napravimo, jedino bih tako lol
Isto, već duže od nedelju dana pokušavam da se nateram i ne ide.

Hrvati nisu opste bili losi na JESC sem 2014 .

Meni je ta pesma iz 2014. odlična, ali uživo kolaps.

Najbolja pesma Hrvatske je 2003.godine, pa zatim 2004...

I ona pesma Lea je bila onako kul, jedino sto je vokalno lik bio tanak kao i devojcica 2014.godine..

Moguce da je privuku malo ESC posle velikog uspeha u Malme .

Baby Lasagna je doneo toliku groznicu Evrovizije u Hrvatskoj,te samim tim oni hoće da se to proširi i na JESC,pogotovo što su bili prvi pobednici 2003.

HRT će prenositi JESC jer kreće po prvi put dječji The Voice, a pobjednik tog showa će ići na JESC.

Back