Proslo je vise od 24 h od ove tragedije i, kako sam i ocekivao, niko od odgovornih ni ne pomislja na ostavku. Oni ni ne znaju sta to znaci kad neko ima odgovornost. Ali su se zato maksimalno upregli da ubede celokupnu javnost da oni nisu radili rekonstrukciju, pa su zato rezimski sateliti punom parom radili na retroaktivnoj izmeni svojih naslova i tekstova jer "
nastresnica nije rekonstruisana", ali na njihovu nesrecu, postoji nesto sto se zove Web Archive a internet, svakako, sve pamti i istinu nece moci da sakriju.
Jedini pozitivan primer koji je blizak njima je Ruzic, isti taj Ruzic koga su nedavno provlacili kroz zivo blato u Svinjformeru, jer se usudio da gostuje na "izdajnickoj" televiziji a usput se i nije dovoljno duboko zavukao u vodjinu zadnjicu. On je jedini koji je imao morala nakon Ribnikara. U normalnim zemljama bi cela vlada pala nakon ovoga ali nazalost, mi smo jos jednom dokazali da smo mi miljama daleko od bilo kakve normalne zemlje.
Ja i danas cujem neke ljude koji kazu da se eto to tako desava a vlast tu nista nije mogla, ne treba kriviti vlast. I dalje je uveliko prisutna mantra "Cuti, moze i gore" ili "Dobro je da nije bilo vise zrtava" .......i zato smo ovde gde jesmo. I, nazalost, nece se zavrsiti na ovome.
I da, ista ova bulumenta, peni svakodnevno i ubedjuje ljude da bi sve bilo kako treba kad bi oni poceli da kopaju litijum