me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

A dobro, svakako autor pesme nije ulivao poverenje. Veće šanse za Milenu Vučić 🙏

My Disappointment Is Immeasurable And My Day Is Ruined

Žao mi je, baš sam bio uzbuđen oko svega toga i radovao se da čujem njegovu pjesmu :(

Mislim da je presudilo to što je postao djed prije par dana pa se nije mogao posvetiti Montesongu za šta je svakako potrebno dosta vremena i pripremanja.

Ma kakvi, Leontina mu je dala pesmuljak Ljubi Svog Čoveka fazon, čak i naslovi imaju isti broj reči...
Da, ali ovo je Crna Gora

On sigurno ima ubjedljivo najorganizovaniju grupu fanova koji bi glasali za njega, a i dobro pjeva tako da mu to svakako ide u korist. Jedino osim ako Milena ne dođe sa nečim konkurentnim pa preko žirija ode. U Crnoj Gori nažalost pjesma ne igra toliku ulogu, to smo više puta vidjeli.

A dobro, svakako autor pesme nije ulivao poverenje. Veće šanse za Milenu Vučić 🙏
Bukvalno. Rale ni pod razno tako da i nije neka šteta. Milena mi deluje najozbiljnije ali crnogorci su.... i ocekujem da ce poslati Isaka samo zato sto je muskarac. Kod njih se i dalje ako nosis zensko dete vrsi abortus pod pritiskom familije i bila je kampanja "Nezeljena" koja apeluje na to. I pesmu o tome je pevala Katarina Bogicevic a radila Aleksandra Milutinovic i koja je zavrsila naravno druga, a otisao je Vanja i obrukao ih sa debilnim vicevima na racun mentalno zaostale dece, ocajnim nastupom, tremom i glasom koji je pukao. Nije usao ni u finale. Nijedan njihov izbor publike nije pao na zensku osobu izuzev internog odabira. A Leontina zaista pravi pesmuljke. Ona je ostala tamo negde u 2003-oj....

Last edited:
Isakova muzika mi u kontekstu Eurosonga ima Bugarska 2022. vajb
Pa ja sam od njega ocekivao neku rok pesmu, ali Leontina i on? Hm... Ali tacno nakon sto sam se ponadao da ce Cg konacno uci u finale, izgleda da ce kao i uvek prica da se nastavi u istom smeru... Isak je sveže izašao iz Zvezda Granda. Ima sigurno ko ce da glasa za njega, u odnosu na Milenu koja je bila aktuelna pre 20 godina, sto mi je jako zao.

Pa to što neko ima veliku bazu fanova, ne znači da je čekirao kartu za Bazel. Glasa i žiri. Pritom nisu ni pesme objavili. Uostalom CG, baš kao i večita na ivici Srbija, i inače ima dobre izglede da ostane u pf.

S jedne strane šteta pošto bi bio dobar mim da hipotetički pobedi i ode Bazel, s druge strane sada će Montesong biti otvoreniji i zanimljiviji po pitanju glasanja publike pošto bi Boban u tom segmentu sigurno dobio.

Plus što kaže Stefi Boban sa baladom bi mi bio promašena tema na pismenom xD jedino da je Željko radio bi ga izvuklo

Ovako zvučno su mi trenutno Kejt, Nina Žižić i Dolce Hera najinteresantniji. Naravno, pesme če odlučiti da li je to loša procena.

Back